semis Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Ahoj :) Asi po pul roce sem zase zapl PSP a chtel bych fungujici Psptube ci gotube Mam : 5.50 gen-d2 Treba mi tu hodte link na download dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 http://pspslimhacks.com/psptube-20080211/ zkus tohle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 semis Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Hm :( neak mi nefunguje spustim to vsechno ok . Zadam neco treba "Hudba" cekam a napise to "no video" v pravo v rohu mam normal ze jsem online... ale videa nenabiha nemate nekdo jinou verzi ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 psptube mi nimkdy nefungovalo ale funguje lip gotube to funguje perfektne ale dlouhe nacitaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
semis
Ahoj :) Asi po pul roce sem zase zapl PSP a chtel bych fungujici Psptube ci gotube
Mam : 5.50 gen-d2
Treba mi tu hodte link na download dik moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.