simonyi Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 Jak se dostanu do recovery menu mám systém 3.03 oe-c. Díky všem za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 vypni PSP na trvrdo (to je kdy to drzis delsi chvili) a pri zapinani drz R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 při zapínání drž R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 simonyi Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 jo dík už to mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 topic pro zacatecniky ? ... koukam ze zase jeden novacek se bude ptat na VSE co uz tu je.. (je to preci pohodlnejsi nez neco cist ze?...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
simonyi
Jak se dostanu do recovery menu mám systém 3.03 oe-c. Díky všem za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts