-Fredy- Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Lidi nevíte jak do biosu u lenovo G530 ??? Jsem blbej dlouho jsem tam nelez a teď jsem zjistil že nevim jak do něj. :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 to si snad vypíše při startu ne ... jinak zkus DEL , F8 a nebo F12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Já mám F2 snad jsem ti pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 mělo by Ti stačit F1 po zapnutí počítače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 uh. F1 neni snad nikde. Bezne je to jak pise Fenix. F2, F8, F12 nebo DEL. Na nejnovejsich PC je to vetsinou F12 pro quick boot selection a DEL pro setup, na starsich pak F2 nebo F8. Na IBM/Lenovu je to pak atypicky pres tlacitko Access IBM/ThinkVantage, vzdy to ale najdes v manualu ke sve desce, popr. ke svemu PC/ntb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 uh. F1 neni snad nikde...jen snad ve "lhavym" manualu k Lenovu G530... no nic Turn on your computer. Press F1, while the initial screen is displayed. The BIOS Setup Utility screen opens. viz. uživatelská příručka Lenovo G530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 přejed rukou vsechny Fka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Fredy- Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Díky nakonec to bylo Ctrl - F12 a F1. Ale díky.8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
-Fredy-
Lidi nevíte jak do biosu u lenovo G530 ??? Jsem blbej dlouho jsem tam nelez a teď jsem zjistil že nevim jak do něj. :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.