Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zaklínač problém s patchem

Shadow222

Otázka

Zdar lidi zrovna jsem se rozhodl si znovu zahrát Zaklínače a že si nma to i stáhnu patche abych tam měl aspoň nějaké novinky, registruju se a když chci zadat klíč ta kto pořád píše že je špatnej nebo něco takovýho. Je to tím že jsem ho už zadával přímo na stránky CD projectu? Pokud jo co s tím udělat protože to po mně prostě pořád chce tu registraci, a navíc mě to na novím kompu furt padá a patche to prej vyřeší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jakou verzi máš ?

jinak- tady máš patch a rozšířenou verzi- 1.4- http://www.sciagnij.pl/programy/p/Gry-Fabularne-RPG-THE_WITCHER_Wiedzmin_ENHANCED_EDITION/4432

patch 1.5 -http://www.sciagnij.pl/programy/p/Gry-Narzedzia_i_dodatki-Patche-The_Witcher_Patch/8902

pokud nemáš, tak prvně stáhni a nainstaluj ten první pak teprve ten druhej!

u obou klikneš na sciqgnij a mělo by to začít stahovat :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Z officiální stránky, anglicky snad umíš ne ?

If you purchased the game digitally you need to contact the retailer you purchased it from.

If you purchased a retail boxed copy of the game please submit a customer support ticket, and follow the steps below:

If possible, please either scan or take a digital picture of one of the following items:

• Front of the game CD
  • Box
  • Game manual showing the CD keys (if available)
  • Sales receipt
  • Also include
  • Game title
  • Full name (first and last)
  • Atari.com Display name
  • Date the customer support ticket was submitted

When taking this image print your email address on a piece of paper and include it in the image.

You do not have to use a large image size, a small resolution image is perfect. Once you have the image please send it to: replacementrequest@atari.com

This email is only designed to receive the information required for retail boxed CD Key requests. All other emails sent to this address will not be acknowledged as this is not the contact for customer support.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu