witaHavr Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Ahoj. Takže mám novou mechaniku na xBox 360 vyroben r06 a byla tam puvodní mechanika benQ. Nyní sem namontoval LiteON a DVD filmy mi normalně najednou a origo či palenky hry mi napišou: To play this disc,put in an Xbox 360 console. Nevím co už mám dal dělat. Na puvodní i nove mechanice je flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 DVD key ti něco říká? Odhadovali bych, že jsi ho nenačetl z firmwaru od benq a nevložil ho do novýho firmwaru pro liteon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 No neřika. mám poprve xBox v ruce :( mužeš mi nak poradit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 powerball Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 jj je potreba tam nahrat dvd key z puvodni mechaniky, to znamena nejdriv ho zni vytahnout (ulozit si na disk firmware) a pak to cislo spoofnout do novyho firmwaru a ten nahrat do ty novy mechaniky, prosta vymena kus za kus nefunguje :) jestli ti to co sem napsal nic nerika tak doporucuju to dat nekomu kdo flashuje xboxy aby ti to udelal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 NO a kolik to tak bude stat????? Asi jak flash co :( ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 powerball Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 nevim nejsem flasher ale hadam ze jako flash protoze to flash je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj.
Takže mám novou mechaniku na xBox 360 vyroben r06 a byla tam puvodní mechanika benQ. Nyní sem namontoval LiteON a DVD filmy mi normalně najednou a origo či palenky hry mi napišou: To play this disc,put in an Xbox 360 console.
Nevím co už mám dal dělat.
Na puvodní i nove mechanice je flash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.