lubosek98 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 pomuže mi někdo dnes jsem zadar kod do xka pro dlc k mafii 2 stahlo se to ale ve hře se nechce to dlc ukazat nevite proč nemuže to byt že mam nastaveny region českou republiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 tak poradimi někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 nikdo nevi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ake dlc? http://marketplace.xbox.com/en-GB/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d802545407e6/?of=0&bt=0&sb=1&p=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ja jsem ktomu dostal od eshopu jrc kod na dlc war hero na marketplace ještě neni ale kody na dlc už jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stefa255 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Tak pokud DLC ještě nevyšlo, tak pochybuju, ze by jsi ho i s kódem mohl mít. Nevím kdy má vyjít, ale myslím, že jakmile vyjde, určitě se ti tam ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 no ale ty dlc už ve hře jsou jen se musi aktivovat no a tim kodem se to aktivuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 no ale ty dlc už ve hře jsou jen se musi aktivovat no a tim kodem se to aktivuje Skor keby si nam ujasnil, ze o co sa ma jednat tou aktivaciou kodom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 no ty dlc jsou už na dvd ja jsem dal do redeeme code stahl se aktivator a tak se to nějak ma aktivovat ale mě se to neaktivovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 no ty dlc jsou už na dvd ja jsem dal do redeeme code stahl se aktivator a tak se to nějak ma aktivovat ale mě se to neaktivovalo Ale mal som na mysli, co za dlc to malo byt :D Kostymi v hre, nove misie, alebo? ked uz pises, ze to je na DVD s hrou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 DLC spáruješ se svým XUID číslem a hlavně zatím ještě není Title Update vyjde 7.9. a pak poběží DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
pomuže mi někdo dnes jsem zadar kod do xka pro dlc k mafii 2 stahlo se to ale ve hře se nechce to dlc ukazat nevite proč nemuže to byt že mam nastaveny region českou republiku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.