KOSScz Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Dobrý den. Nevýte o nějake levne miscro sd 8 gb karte??? chcu si ji dat do te redukce a nasledně do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 http://www.adshop.cz/vypocetni-technika/pameti/pametove-karty/kingston-micro-sdhc-karta-8gb-class-4-adapter.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 ok dík razzer. a dostanu i tu micro sd nebo jenom tu redukci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Dostaneš obojí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 ok dik :D a mělo by to jet na te redukcy http://eshop.fotografia.cz/224|418|.d.620968.omega-adapter-ms-pro-duo-2x-micro-sdhc-dual-slot.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Jo budou ti tam pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ok díík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 jo a ještě mam jednu otázku. jsem četl že do psp go jde jenom karta m2 je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Jak koukám, tak asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 notak doufam že mi daj psp 3000 z reklamace a ne go jinak jim to tam hodim na hlavu :D:D ok jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Neboj, to se nestane. Pokud jsi reklamavoal PSP 3000, dostaneš PSP 3000 ... GO je uplně jinej výrobek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 notak měl jsem psp 2xxx a dali mi po reklamaci 3xxx :D a ještě jedna otázka. mam od kamoše modrou memory stick pro duo sandisc magic gate. dam do psp neukaže se. dam do pc samo se to chce zformatovat ale napiše to že neni možno formatovat tenhle disc. nevýte co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak 100x, 200x, 300x jsou jakoby furt stejný modely akorát postupně trošku vylepšený, Go už je něco jinýho (nvm jak to líp napsat). :) K dotazu: PSP jí nenačte v PC nejde zformátovat? Není třeba néjak poškozená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 aha ok tak mi daj psp 3xxx :D a to nvm. počitač tu kartu najde ale chce ji naformatovat nejde a pak sux. asi ji vyhodím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Dobrý den. Nevýte o nějake levne miscro sd 8 gb karte??? chcu si ji dat do te redukce a nasledně do psp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.