Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

vadne PSP???

lamik

Recommended Posts

Zdarec mam takovy problem... pred par tydny semkoupil psp s 5.03GEN-c ale nejak se mi to vyplo a .... proste ted mi nejde nahodit chickHEN ani MHUspeed a delal sem vse podle navodu na psp.novinky newite f cem by mohl byt problem????:cry::cry::cry::cry:

V čem by mohl byt problém:D ( a zaleží na jaký pametovce to máš jestli má 4GB a víc tak je docela problém to nahodit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V čem by mohl byt problém:D ( a zaleží na jaký pametovce to máš jestli má 4GB a víc tak je docela problém to nahodit

Mám 16GB - MHUSpeed mi naskočí téměř vždy na první pokus [pokud nejde na první, případně ani na druhý (třetí...), tak 'Restore default settings' a opět jede na první].

Takže v paměťovce bych to neviděl, máš složku PHOTO prázdnou? Respektive žádné další složky a obrázky, kromě těch, co patří k MHUSpeed?

Odkaz ke komentáři

mam takovej divnej zpusob ale vzdycky na 99% mi to naskoci na prvni pokus a mam 8GB...muj kamos ma 16GB a da na prvni pokus a vubec nic nedela, jenom najede spusti a ma to.. :D mel sem to psp v ruce a zkusil sem to asi 20x ze sem mu to vzdycky vypnul a vzdycky to slo. Podle me MHUspeed neni stabilnejsi, jenom zalezi na karte jakou mas (podle me to neni ani tolik na velikosti) :) ale i zpusobem jakym to zpustis

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu