lamik Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Zdarec mam takovy problem... pred par tydny semkoupil psp s 5.03GEN-c ale nejak se mi to vyplo a .... proste ted mi nejde nahodit chickHEN ani MHUspeed a delal sem vse podle navodu na psp.novinky newite f cem by mohl byt problem????:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Zdarec mam takovy problem... pred par tydny semkoupil psp s 5.03GEN-c ale nejak se mi to vyplo a .... proste ted mi nejde nahodit chickHEN ani MHUspeed a delal sem vse podle navodu na psp.novinky newite f cem by mohl byt problem????:cry::cry::cry::cry: V čem by mohl byt problém:D ( a zaleží na jaký pametovce to máš jestli má 4GB a víc tak je docela problém to nahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 To je normální že se to seká, takže musíš zkoušet furt dokola dokavaď se to nechytne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 já mam 4gb a jede mito na max 2 pokus :D:D:D ale dřiv my to dělalo problemy s henem:D tak jsem na mhuspeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 V čem by mohl byt problém:D ( a zaleží na jaký pametovce to máš jestli má 4GB a víc tak je docela problém to nahodit Mám 16GB - MHUSpeed mi naskočí téměř vždy na první pokus [pokud nejde na první, případně ani na druhý (třetí...), tak 'Restore default settings' a opět jede na první]. Takže v paměťovce bych to neviděl, máš složku PHOTO prázdnou? Respektive žádné další složky a obrázky, kromě těch, co patří k MHUSpeed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 mam takovej divnej zpusob ale vzdycky na 99% mi to naskoci na prvni pokus a mam 8GB...muj kamos ma 16GB a da na prvni pokus a vubec nic nedela, jenom najede spusti a ma to.. :D mel sem to psp v ruce a zkusil sem to asi 20x ze sem mu to vzdycky vypnul a vzdycky to slo. Podle me MHUspeed neni stabilnejsi, jenom zalezi na karte jakou mas (podle me to neni ani tolik na velikosti) :) ale i zpusobem jakym to zpustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 mam 8 gb a je to 50 na 50 :D proste v polovine pripadu na poprve najede v polovine pripadu az na po 10. treba ... :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamik Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 tak mam 4gb pametovka byla formatovana zkusil sem aj chickhen aj mhuspeed a nic porad to zamrzna a vypne a photo mam uplne prazdny na ty pametovce neni nic krom HENu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.