pítr Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 mam malí problém když sem si chtěl dnes zahrát gran turismo na UMD tak se mi to po gamebootu psp sekne a vypne se a když sem si tu hru hodil na pametovku tak de normalne jak ma :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Skus si pohrát v recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 nemá cenu ale je divný že včera to šlo normalne a dnes sem to spustil jen kdyz sem tu hru dal na kartu (jo a ještě sem teď zjistil že to nedela jen tahle hra ale všechny ostatní co mam na umd takže neni chyba v umd ale v psp :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FlgCqYIbis4 zde sem upnul kratký video jak to vypada sice špatná kvalita za tu se omlouvam ale bral sem to na rychlo a nechce se mi s tim ted hrat (prosím pomocte čim by to mohlo být) No tak díky že ste mi pomohli ale uz sem zjistil v čem je proble když sem pripojil psp k PC tak sem na karte mne soubor nobo co to ( MEMDUMP0.dmp ) a když sem to vymazal tak my umd normalne jel bez problemu ale nechapu kde se to tam vzalo ja sem tam nic takoveho nedaval a psp používám jen já a nikdo jinej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Od koho máš to Ace Combat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 stazeny s netu :D http://www.gamestorrents.com/download.php?id=6611 je to torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.