simonyi Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 jak mám dostat češtinu do psp,je tady jeden návod,ale podle toho se mně to nějak nedaří. Takže jestli to někdo z vás má tak to sem hoďte - dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 ten návod funguje jen ty tam sěláš nějaky kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 a když už děláš nev topik tak odpovez do tematu z cestinou.... jinak nevim nezkousel sem, nepotrebuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 napis mi na ICQ..... poradime...... a urobime menu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.