James XR Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Zdravím, mám problém s tím, že pokud bych si koupil nějaké MS pointy, tak můj account, na kterém hraji, nemá nastavený takový věk, abych mohl stahovat ke všem hrám přídavky a nové arcade hry. Na tomto accountu mám veškeré GS atd., takže chci hrát na něm. V konzoli mám také druhý acc., který má věk 18+ a na kterém jsem stahoval veškeré bezplatné přídavky, trial hry. atd., a vše jsem mohl použít i na první účtu. Platí to i pro placený obsah z livka? Díky moc za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ano, na jedné konzoli můžeš placený obsah využívat na všech účtech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak to je super... :) Díky moc, můžete lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.