Rooney10 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Čau, kde najdu nejlevnější SLIM, ať už verzi 4GB nebo 250GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Neumíš hledat na GOOGLE ? : http://herni-konzole.heureka.cz/microsoft-xbox-360-4gb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 prvni neni skladem na na pixmania je jaka si jina verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ja uz jsem take o pixmanii uvazoval, podle me je xko v poradku, jen je to verze pro Francii (podle napisu na krabici). Coz je samozrejme u pixmanie bezne. Je tomu tak i u nektereho ostatniho zbozi. Zrejme maji Frantici lepsi ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 neee je to xbox slim bundle bez 4gb pameti s kinectem nebo co, a ma to jen 3 usb porty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 a ma to jen 3 usb porty To neries, to maju uvedene pri kazdom X360S :D X360S ma 5 USB portov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 oni tam jsou naprosti kokoti :lol: ja jsem jim psal mail jestli to ma opravdu 3 usb porty a oni ctrl+c a poslali mi cely popis toho xka z tech jejich stranek :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 oni tam jsou naprosti kokoti :lol: ja jsem jim psal mail jestli to ma opravdu 3 usb porty a oni ctrl+c a poslali mi cely popis toho xka z tech jejich stranek :lol: A když ti poslali celý popis , tak jsou kokoti ?? ( oni a nebo ty ?? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rooney10
Čau, kde najdu nejlevnější SLIM, ať už verzi 4GB nebo 250GB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.