Marr Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Zdravim,nedavno jsem omylem prepl PS3 na 576i vstup,ale jelikoz vsecko jedu pres HDMI,tak mi TV nezobrazi obraz u PS3 .. tak bych se chtel zeptat,jak se dostat zpatky na HDMI vystup,diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tusim, ze podrzet zapinaci tlacitko po dobu cca. 5 sekund, PS3 se tak resetuje, ale radeji pockej jeste na nekoho, nejsem si jistej, tusim ze to je v manualu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 tohle uz sem zkousel,ale nepomaha to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak zkus pripojit PS3 pres zakladni, dodavany spolu s konzoli kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 to uz sem zkousel na vedlejsi TV,pres scart .. nastavim v PS3 vystup na HDMI,a kdyz PS3 pripojim zpatky na LCD TV pres HDMI,tak mi to stejnak hazi 576i vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak to uz mne tedy nic nenapada... v manualu nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ten ja uz prave nemam :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LucoLoss Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Zkoušel jsi to tlačítko držet když byla konzole VYPNUTÁ? ;) Mělo by se celkem 2x ozvat pípnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 taky nepomohlo :( .. uz sem fakt zoufalej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 no, kdyz teda nic nejde, nemas to rozbity ? zkusils jinou tv, kabel,.. nebo tak neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Kdyz to vypinas , dlouze to drz to tlacitko power , nepoustej to hned jak to pipne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 ten ja uz prave nemam :D ..(pozn.: manual k PS3) http://lmgtfy.com/?q=playstation+3+manual+cz http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q=playstation+3+manual&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=b5e7e430018d528b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
Zdravim,nedavno jsem omylem prepl PS3 na 576i vstup,ale jelikoz vsecko jedu pres HDMI,tak mi TV nezobrazi obraz u PS3 .. tak bych se chtel zeptat,jak se dostat zpatky na HDMI vystup,diky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.