Sony58 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Zdar lidi xko mam asi tyden a ted jsem si stahnul il2 sturmovik ale mam FW 1.4 a proto potrebuju hru patchnout ale z tech tutorialu to nejak nechapu mohl by mi s tim nekdo pls poradit.Skype: S0Ny58 dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 360WavesPatcher, patchnut na wave2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony58 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 A jeste pls jak zjistim ze je hra v poradku abych zbytecne neplytval disk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=57624&highlight=abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony58 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Kenny dik to jestli je hra v poho uz jsem poresil.distak teda lock dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sony58
Zdar lidi xko mam asi tyden a ted jsem si stahnul il2 sturmovik ale mam FW 1.4 a proto potrebuju hru patchnout ale z tech tutorialu to nejak nechapu mohl by mi s tim nekdo pls poradit.Skype: S0Ny58 dik za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.