Zavorka Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 nezná někdo program na přímej převod z flac do apple lossless bez ztráty kvality? vím jedině že bych musel vytvořit z flac audio cd nebo vypalit a pak naripovat v itunes ale chtěl bych přimej převod ... stačí mi jen název programu .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 tak něco jsem už našel ale ještě se musím ujistit že funguje tak jak má kdyby náhodou chtěl taky zkusit tak název programu je dBpoweramp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Funguje...sam pouzivam take...Jen jsem ti nestihnul odpovedet drive nez sis odpovedel sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 jojo díky ... já to hledám snad už týden a až vytvořím topic mi v google naskočí okaz který jsem ještě nevyzkoušel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zavorka
nezná někdo program na přímej převod z flac do apple lossless bez ztráty kvality?
vím jedině že bych musel vytvořit z flac audio cd nebo vypalit a pak naripovat v itunes ale chtěl bych přimej převod ... stačí mi jen název programu .. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.