alvindiego Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Zdravím, je nějaká možnost Skypu na Xku ?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ne..,.,.,.,.,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ne není-na xbox live lze volat jenom přes private chat nebo xbox live party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Zdravím, je nějaká možnost Skypu na Xku ?:idea: Uvědomte si všichni , co se tak blbě ptáte , že xbox je HERNÍ KONZOLE !! Nemůžete od ní chtít funkce počítače a podobně . To co dokáže navíc je od MS jenom v podstatě něco navíc jako bonus , ale co by někdo chtěl od xboxu - to se nestačím divit . Pořídil jsi si xbox na hraní a nebo na chat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Uvědomte si všichni , co se tak blbě ptáte , že xbox je HERNÍ KONZOLE !! Nemůžete od ní chtít funkce počítače a podobně . To co dokáže navíc je od MS jenom v podstatě něco navíc jako bonus , ale co by někdo chtěl od xboxu - to se nestačím divit . Pořídil jsi si xbox na hraní a nebo na chat ?? V mnohém s tebou souhlasím, co by někteří chtěli je vážně nemožné, ale já do xboxu šel hlavně kvůli MP a komunikaci s přáteli. A proto bych i já tuto funkci uvítal. Sice teď používám Windows Live Messenger. Ale možnosti Skypu bych uvítal více a myslím si, že zase tak nemožné to není. A kdyby to bylo pouze na livu, tak že by to docela dost mohlo vidělat, že to má potenciál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Myslím si , že xbox je hlavně HERNÍ KONZOLE a ne nějaký multimediální přístroj . Také si myslím , že každý kdo tu něco píše má i počítač . Tak na co bych ještě chtěl nějaké jiné funkce na xboxu ?? Já mám hnedle vždy i když hraji zapnutý počítač a tam si každý může SKYPE nainstalovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 přesně tak sluchátka mám s trí metrovym kabelem takze neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alvindiego
Zdravím, je nějaká možnost Skypu na Xku ?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.