best falsher Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ahoj, nevím proč a nevím jak ,ale když na mém psp fatu 1004 chci zapnout wifi tak jenom ji nahodim čuflík a nic se nestane.Když jdu na net k mi píše ze je wifi off ,ale já mam čuflík správně nahoře.Není možné že by byla porucha uvnitř???(nějakej drátek přelomenej nebo tak nejak) Za pomoc předem díky a kdyby jste nevěděli co jsem psal k napište udělam video. Váš oddaný Best Falsher ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 jak dlouho mas psp?podle me muze byt neco s vypinacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
best falsher Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Asi pul roku , ale už bylo používaný asi další 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 no tak to může být vypínačem,v níčem jinym chybu nevidim,možná FW ale to spíš ta páčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 no me se stalo to ze jsem si menil kryt a a pak jsem sel na net a chytalo mi to asi o 20% mene signalu nez obvikle číím to muže bít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
best falsher Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Hm, hele lidi mam prometheus muze to bejt prometheem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 S imyslim že ne to spíš to hejbátko , nebo si tam skus dát jinej CFW a uvidíš a nebo skus nějakou INT službu např. to internetový rádio jestli to j¨de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.