jamail Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Prosim poslete mi nejvhodnejsi kabel s kterym muzu propojit PC monitor s TV... mám novou televizi samsung se vsim co si dokazete predstavit.. plis posilejte odkazy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Hdmi-hdmi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 a kdys muj comp nepodporuje HDMI? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 edit, aha ted koukam ze propojujes PC monitor s televizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 lol :D ty ses :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Prosim poslete mi nejvhodnejsi kabel s kterym muzu propojit PC monitor s TV... mám novou televizi samsung se vsim co si dokazete predstavit.. plis posilejte odkazy :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.