Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

HDMI-DVI kabel a LCD monitor samsung - problém

capitan26

Recommended Posts

Ahoj lidi, mám problém se zobrazením PS3 na LCD monitoru LG W2053TQ (W 20", pouze VGA a DVI vstup) po zapojení kabelu HDMI-DVI se napíše na monitoru hláška : out of range 67,2 / 60 a obraz nejede !!!

Tak nevím jestli mi PS3 monitor nepodporuje nebo mám rozsah freqvence mimo, nebo jak to případně nastavit na pc (F monitoru aby to šlo...).

A další problém jsem měl s AV multi kabel přímo z orig. krabice - nejde mi žlutej cinch, teda video, červ.+ bílej - audio ano - zkoušel jsem to na 3 TV a zvuk jel a obraz nikdy...tak nevím jestli je to tím kabelem nebo může být rozbitý konektor přímo v PS3 ???

Dále mám i nový monitor LG W24" s HDMI a to je vše v pohodě, ten samý AV multi kabel jsem používal pouze na zvuk do basáku Genius 5.1 (žlutej cinch samozřejmě nezapojenej, ale viz výše v textu - nejede- zobrazení...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha..díky stefi za info - nastavím to, ale momentálně jsem na návštěvě u našich tak až dojedu zpět domů k tomu lepšímu LCD 24" tak to zkusím. Jinak se tě chci ještě zeptat na ten další problém s AV multi kabelem, že mi nešel cinch video - na 3 TV- myslíš, že to bylo též tím nastavením vysokého rozlišení z HDMI na LCD 24"?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu