capitan26 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ahoj lidi, mám problém se zobrazením PS3 na LCD monitoru LG W2053TQ (W 20", pouze VGA a DVI vstup) po zapojení kabelu HDMI-DVI se napíše na monitoru hláška : out of range 67,2 / 60 a obraz nejede !!! Tak nevím jestli mi PS3 monitor nepodporuje nebo mám rozsah freqvence mimo, nebo jak to případně nastavit na pc (F monitoru aby to šlo...). A další problém jsem měl s AV multi kabel přímo z orig. krabice - nejde mi žlutej cinch, teda video, červ.+ bílej - audio ano - zkoušel jsem to na 3 TV a zvuk jel a obraz nikdy...tak nevím jestli je to tím kabelem nebo může být rozbitý konektor přímo v PS3 ??? Dále mám i nový monitor LG W24" s HDMI a to je vše v pohodě, ten samý AV multi kabel jsem používal pouze na zvuk do basáku Genius 5.1 (žlutej cinch samozřejmě nezapojenej, ale viz výše v textu - nejede- zobrazení...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ps3 pripoj do toho monitoru s HDMI v nastaveni ps3 si nastav rozliseni na to nejnizsi popripade na druhy nejnizsi tusim 576p a 720p.Potom to normalne uloz vypni ps3.Pripoj ji k tomu LG W2053TQ zapni a melo by to naskocit pokud ne tak napis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capitan26 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 aha..díky stefi za info - nastavím to, ale momentálně jsem na návštěvě u našich tak až dojedu zpět domů k tomu lepšímu LCD 24" tak to zkusím. Jinak se tě chci ještě zeptat na ten další problém s AV multi kabelem, že mi nešel cinch video - na 3 TV- myslíš, že to bylo též tím nastavením vysokého rozlišení z HDMI na LCD 24"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 No klidne to muze byt tim taky ale napis az jak to zkusis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.