totypsyto Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 kdyz si napr ted zahraju halo:reach ale na live se pripojim az po vydani tak pozna ms že sem to hrál před vydáním? nebo nedá se nějak udělat aby to nepoznal kvuli bananu thx:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Nesmíš hrát před vydáním online !!!!! Dostal by jsi ban ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 ale ja to myslim tak že bych nehrál online hral bych offline a pripojil bych se na live až po vydání hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 no nemnel by si dostat ban protoze kdy hru pustis se neuklada na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 supr takže klidně můžu hrát a nedostanu ban když se třeba připojim na live až za měsíc :D já už sem přemejšlel o změnění dat v xku atd : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Nikdy nevíš.Počkej na vlnu banů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 a dá se zjistit kdy nějaká bude? no protože mě byse hodilo hrát halo ale nechci dostat ban , ještě sem nebyl na live ani jednou ale zajímá mě když se tam přihlásim po vydanim nějaký hry tak jetsli ms pozná že sem ji hrál před vydaním :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Večinou je při vydáni nejaky hodne ocekavany hry.Myslim že minule to bylo s Modern Warfare 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 ok takže verdikt je že se v xboxu nějak uloží že sem hrál před vidáním a hrozí mi ban : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Je to jedno offline nebo online, když se si zahraješ hru před officiálním datem vydání třeba i offline a pak pudes na livko oni to poznaj a budeš mít na 90% ban :) Btw: Banovací vlna bude na 100% až vyjde Black Ops, aspon myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.