Angrestovnik Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Mám dotaz Jde nějakym programem rozbalit hru na HDD v PC a pak ji zase zapakovat , ale tak aby fungovala v X360 ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Nerozumím dotazu . Pokud nemáš xbox s JTagem ,tak se hra musí vypálit na DVD - potom ji teprve můžeš nainstalovat na HDD xboxu . Jinak to nejde . DVD stejně při hraní musí být v mechanice . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Rozbalit jde pomoci Xbox Imgage Browseru, ale zabalit už je to horší. IMO to už fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angrestovnik Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Mě šlo o to rozpakovat hru přidat soubor z češtinou a zapakovat zpět, vypálit a hrát na X360 s klasickym Flečem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Tak to bohužel. Pokud změníš hru, už ji nespustiš, na to potřebuješ JTAGovanou konzoli, která to dokáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angrestovnik Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Aha tak díky škoda snad v budoucnu se něco najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Zdravím..potřeboval bych poradit s vypálením hry. když jsem ji stahl ve formátu rar,co s tím pak dál udělat,abych mohl přepálit na dvd??nevím,jestli jsem to stáhl dobře ale jinej formát nebyl....pročetl jsem si to tady skoro vše (i ty návody ale nějak mi to nejde do hlavy nebo co) ale nic jsem nenašel.jde mi o to,jestli se s ten rar musí prvně rozbalit a co mám pak vypálit..atd.. pomožte prosím začátečníkovi . díky díky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Rozbalit a vznikne ti ISO a DVD soubor. POkud DVD soubor v archivu nebyl vytvoř ho podle návodu v topicu pro začátečníky. Pak vypal podle návodu tady http://console-forum.net/showthread.php?t=86485. ISO se nepřevádí na DVD. DVD soubor udává layerbreak a potom odkazuje na vypálení ISO souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Super,děkuju.ještě jeden dotaz..jde okopírovat hra z dvd na jiné dvd?? mohl bych si nějakou pujčit a pak skopčit,teda jestli to jde.. pokud ano,tak v jakým programu!! díky díky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Z logiky věci. Když jde postup ISO -> DVD, půjde to i obráceně. Program použij stejný, co použiješ na pálení, třeba ImgBurn, Alcohol, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 děkuji...služebníček....,skoro otrok!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Angrestovnik
Mám dotaz
Jde nějakym programem rozbalit hru na HDD v PC a pak ji zase zapakovat , ale tak aby fungovala v X360 ?
:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.