skateman16 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 nazdar chcel by som sa spytat ako sa da prepojit DVD prehravac teda sustava reprakov 5.1 ku Xbox360 ... potrebujem na to nejake specialne kable alebo nieco podobne ... kto to vie pls poradte mi :) dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 nazdar chcel by som sa spytat ako sa da prepojit DVD prehravac teda sustava reprakov 5.1 ku Xbox360 ... potrebujem na to nejake specialne kable alebo nieco podobne ... kto to vie pls poradte mi :) dakujem Ano, vieme. Zabudol si napisat, ake vstupy (IN) ma to tvoje domace kino. Ak ma aj opticky vstup, tak to budes mat plnohodnotne 5.1. Ak 2x audio cinch tak iba rozkodovane stereo na 5.1. Aj tak lepsie ako zvuk z TV, monitora. A este akym kablom mas prepojenu konzolu s TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 jasne sorry ze som to nenapisal ale nenapadlo ma to :D ... no takze na DVD kine mam 2x cinch ( cerveny a biely ) ... no kabel mam napojeny ten co bol pribaleny pri Elite verzii ale TV nemam na HD ale iba na cerveny biely a zlty kabel ( neviem si spomenut na nazov ) :D ... tot vse ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Zlty video cinch do TV a 2xaudio cinch do domaceho kina (AUDIO IN). P.S Co mas za TV? AV kabel je pre obraz to najhorsie, co moze byt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 supeeeeer dakujem velmi pekne :) :) :) no ja viem mam starsiu TV ktora nema ani HD nic len AV vstupy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skateman16
nazdar chcel by som sa spytat ako sa da prepojit DVD prehravac teda sustava reprakov 5.1 ku Xbox360 ... potrebujem na to nejake specialne kable alebo nieco podobne ... kto to vie pls poradte mi :) dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.