KOSScz Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 dobrý den. mam na psn učet ale zapoměl jsem heslo i nick :D a u registrace jsem dal falešny rok narozeni protožře mi neni ještě 18 a ten už taky nvm :D a chtěl bych se zteptat jestli to nejde nějak resetovat nebo založit nový?? nevýte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pettul1468625143 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 myslím* že to jde když vytvoříš nového Uživatele na PS3.... *Nevim to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 aha ok dík. ale ps3 nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
dobrý den. mam na psn učet ale zapoměl jsem heslo i nick :D a u registrace jsem dal falešny rok narozeni protožře mi neni ještě 18 a ten už taky nvm :D a chtěl bych se zteptat jestli to nejde nějak resetovat nebo založit nový?? nevýte??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.