papne Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 mam problem s pc zapnu pc najednou mi zacne pipat a nenaskoci mi na obrazovce a kdyz zapnu obrazovku tak mi napise no signal nevim co stim ani klavesnice ani myska mi nesviti prosim porat te pls dik :roll::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 mam problem s pc zapnu pc najednou mi zacne pipat a nenaskoci mi na obrazovce a kdyz zapnu obrazovku tak mi napise no signal nevim co stim ani klavesnice ani myska mi nesviti prosim porat te pls dik :roll::ziped: Grafika....asi je spatne zandana...zkus se na ni kouknout....popripadne ji vytahnout a hodit zpet....a koukni jestli se toci vetrak(pokud mas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 jak řekl kapr, ještě je možnost, že tam nejde proud, nevytrhl se ti drát nebo tak něco? (pokud teda tvoje grafika potřebuje...) jo a kapře, mě grafika fungovala i bez větráčku, asi půl hodiny, než to spadlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
papne
mam problem s pc zapnu pc najednou mi zacne pipat a nenaskoci mi na obrazovce a kdyz zapnu obrazovku tak mi napise no signal nevim co stim ani klavesnice ani myska mi nesviti prosim porat te pls dik :roll::ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.