Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zvláštní problém

Unlimited_Killer

Otázka

Zdravím.

Mám PSP 3004 s FW 5.03.

Vše fungovalo až dodnes, kdy jsem chtěl použít aplikaci Homebrew Sorter.

Ikony jsem přeházel, vypnul aplikace a ejhle, v PSP 'křuplo'...

Tak jsem ho zapnul, vše v pořádku. Nahodil MHUSpeed - vše v pořádku. Nahodím GEN-C/Prometheus... PSP zůstane viset na černé obrazovce a poté v něm opět křupne...

Mám podezření, že HB Sorter zasáhl do f0/f1 a něco pozměnil... Ale je zvláštní, že PSP normálně naskočí.

Je nějaká možnost z MHUSpeedu nahodit Recovery, ve kterém bych f0/f1 zformátoval?

Nebo co s tím mám dělat, jsem zoufalý. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nemuselo to poskodit zadny kriticky soubor pro normalni beh PSP..

Pokud nepomuze ten restore, tak zkus pri spousteni GEN-C nebo promethea drzet Lko a pak dat kolecko pro deinstalaci promethea a pak ho spust znova, drz L (to mozna ani nebude treba) a pak X pro novou instalaci. Mohlo by to pomoci.

Odkaz ke komentáři

• 0

Za prvé, vir je s měkkým i.

Za druhé si myslím, že je to blbost.

Za třetí: ani GEN-A nepomohl.

Ještě někdo nějaký návrh?

Je nějaká možnost připojit PSP tak, aby naběhla f0 a nechat ji přepsat já nevím... originálními 3004 5.03 soubory?

Odkaz ke komentáři

• 0

Konečně vyřešeno. :]

Jinak problém je vyřešen, nebylo to pravděpodobně aplikací Homebrew Sorter, ale pluginem Xmb Icon Manager, který jsem do PSP hodil najednou s onou aplikací - způsoboval prostě problémy, nebo jsem špatně napsal cestu k němu.

Nyní běžím na 5.03 Prometheus v2 a je to 0K.

Díky všem za rady, nečekal jsem, že to bude takhle primitivní. ;)

A jedna perlička - ta aplikace Homebrew Sorter mi aplikace mi aplikace i hry roztřídila správně, nakonec jsem tedy spokojen, i přes trable, co to provázely.

//Může být lock. ;]

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu