Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Verze CFW

Marin007

Recommended Posts

Dobrý podvečer,

koupil jsem synovi PSP 2004 s verzí CFW 3.90 M33-3. PSP šlape dobře, ale některé novější hry to nebere. Chtěl bych se prosím zeptat na jakou verzi by se to mělo upgradovat, aby na tom šlapaly novější hry. Zvládne to zkušenější užavatel PC s podrobným postupem?

Děkuji za případné odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže to neproběhlo moc dobře. Dělal jsem to dle postupu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009120019 až do bodu "zvolte Flash Install CFW 5.50 GEN-D3". Zvolil jsem install, pak proběhlo extrahování, load updater, ještě chvilinku to běželo a pak najedlou to luplo (jako když prdne žárovka) a PSP se vyplo. Pak jsem si šel vyměnit trenky a zkusil zapnout PSP. Naběhlo, zatím to šlape dobře. Nevím, kde nastala chyba. Nemělo se PSP nejdříve upgradnout na verzi 5.0?

Odkaz ke komentáři

Marin: Doporucil bych postupny upgrade,tzn z 3.90 na 4.neco M33,pak na 5.00 M33 a pak na 5.50GEN-D3.Z neho pak podle vlastniho uvazeni na Prometheus2.Nicmene,to s tim "lupnutim" je divny,to nemelo nejspis nic spolecnyho s upgradem.U tohoto PSP funguje Pandora,takze i kdyby treba vypadla baterie pri flashovani,nic se nedeje a Pandorou se za 3 minuty naflashuje rovnou na 5.50GEN-D3.Stacilo by kontaktovat kohokoliv z fora kdo Pandoru ma,nebo to neni problem koupit v hodne ceskych eshopech...

Odkaz ke komentáři

Tady se opravdu neni ceho bat ;) to PSP softwarove zabit nejde jen tak,Pandora to da dohromady urcite,nebezpecny to bylo kdysi,v dobach exploitu,downgraderu a podobne...Pamatuju si,jak jsem takhle jednou jedinkrat zabil PSP a pote trnul jak dopadne reklamace,nastesti dopadla OK. :) dneska bych se tomu zasmal :D Jeste dodam,mluvim o flashnutelnejch PSP fungujicich s Pandorou,coz tvoje je...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu