Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Takže to neproběhlo moc dobře. Dělal jsem to dle postupu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009120019 až do bodu "zvolte Flash Install CFW 5.50 GEN-D3". Zvolil jsem install, pak proběhlo extrahování, load updater, ještě chvilinku to běželo a pak najedlou to luplo (jako když prdne žárovka) a PSP se vyplo. Pak jsem si šel vyměnit trenky a zkusil zapnout PSP. Naběhlo, zatím to šlape dobře. Nevím, kde nastala chyba. Nemělo se PSP nejdříve upgradnout na verzi 5.0?

Odesláno

Marin: Doporucil bych postupny upgrade,tzn z 3.90 na 4.neco M33,pak na 5.00 M33 a pak na 5.50GEN-D3.Z neho pak podle vlastniho uvazeni na Prometheus2.Nicmene,to s tim "lupnutim" je divny,to nemelo nejspis nic spolecnyho s upgradem.U tohoto PSP funguje Pandora,takze i kdyby treba vypadla baterie pri flashovani,nic se nedeje a Pandorou se za 3 minuty naflashuje rovnou na 5.50GEN-D3.Stacilo by kontaktovat kohokoliv z fora kdo Pandoru ma,nebo to neni problem koupit v hodne ceskych eshopech...

Odesláno

Tady se opravdu neni ceho bat ;) to PSP softwarove zabit nejde jen tak,Pandora to da dohromady urcite,nebezpecny to bylo kdysi,v dobach exploitu,downgraderu a podobne...Pamatuju si,jak jsem takhle jednou jedinkrat zabil PSP a pote trnul jak dopadne reklamace,nastesti dopadla OK. :) dneska bych se tomu zasmal :D Jeste dodam,mluvim o flashnutelnejch PSP fungujicich s Pandorou,coz tvoje je...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu