pettul1468625143 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Dobrý den. píšu jsem protože jsi už nevím rady... 2.stolní počítač (5 let starý) Zamrzává Zvýšil jsem ram pamět o 512 mb (Ted mám 1 gb) Protože přecházim z XP na Visty...Vše v pořádku nainstalovano... A počítač po 10 min zamrzne, rozmzne ho jedině reset tlačitkem.. Kdybyste někdo poradil byl bych rád... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 řek bych že ti to děla až kdyz si tam hodil ty visty.....ja bejt tebou tak se vratim zase na xp kdyz mas tak starej stroj,protoze visty chtel myslim min. ramek 2gb.....takze ti proste ten tvuj komp visty nepobírá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Taky nápad přecházet z XP na Visty, zvlášť když jsou Windows 7. Prostě se vrať k XP nebo přejdi na sedmičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pettul1468625143 Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Děkuji...za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 jj doporucuju spis win 7 to ti komp utehne upa h poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pettul1468625143
Dobrý den.
píšu jsem protože jsi už nevím rady...
2.stolní počítač (5 let starý) Zamrzává
Zvýšil jsem ram pamět o 512 mb (Ted mám 1 gb)
Protože přecházim z XP na Visty...Vše v pořádku nainstalovano...
A počítač po 10 min zamrzne, rozmzne ho jedině reset tlačitkem..
Kdybyste někdo poradil byl bych rád...
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.