Mayfish Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Hledám lidi do clubu Hc Czech Sharks. V případě zájmu mne kontaktujte na Ps ACC: Mayfishcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 myslíš že to má ještě smysl když za 10dnů vychází NHL 11?! já jen že tam budeš hrát sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Nebude :),já si snim zahraju :D ,11 bude drahá stejně :(,počkam do ledna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 drahá 1200? ty si to nepochopil nebude tam skoro nikdo kdo proti vám bude hrát kapiš?:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Každej si to hned nekoupí.... Nejmín 2-3 měsíce se to bude hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 souhlasim, ze bude hodne lidi co budou hrat NHL10 , myslim ze dost jich bude novych, prave diky tomu ze vyjde 11 a 10 bude (je) hooodne levna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Ja bych si zahral ale sem lama :D LouliCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarokall Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Taky, ale moc se nechytám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Taky, mám ji ode dneška, ale rychle se učím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeryBo Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 jj taky nepatřim mezi ty nejlepší ale klidně se připojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.