Mina10 Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Cus,nevíte jestli uz se dá nekde stahnout nhl ci fifa 11???V CZ??? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 nhl má vyjít 16.9(tušim) a fifa 1.10. co myslíš?! kopal bych takový lidi jako ty nic nehledají na nic nekouknou jen založí zbytečný téma. BTW:kdyby byli tak by asi logicky byli v download sekci že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 stacilo napsat ano ne NEBO NEREAGOVAT.....A NE TY KECY KOLEM TOHO..NA TO JSEM SE NEPTAL NA TVUJ NAZOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 To je mi ale tvrďák:-D. Přiště hledej, bambulo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Září 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 hele ja fakt tvrdak nejsem...nevim proc ses hrozne dulezitej,jen jsem se zeptal a ty mi tady delas prednasku a nakonec jsem tvrdak..ty budes asi jeden z tech magoru co zijou jen pc a internetem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 A ty jeden z těch co jsou líný 5 minut hledat a místo toho čekaj někdy i dny na odpověď. Srovnej si to v hlavě, možná ti dojde, že to bylo zbytečný. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts