matesPS3 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 ahoj myslite ze kdyz napichnu ps3 do monitoru od pc hdmi/dvi kabelem tak mi to sebere i zvuk nebo budu moct dat zvuk pres cinche do domaciho kina???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 DVI zvuk nevede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesPS3 Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 takze se mi ztrati v kabelu anebo by to tema cinchema slo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 V PS3 muzes nastavit bud multi AV out nebo poslat zvuk pres optiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matesPS3
ahoj myslite ze kdyz napichnu ps3 do monitoru od pc hdmi/dvi kabelem tak mi to sebere i zvuk nebo budu moct dat zvuk pres cinche do domaciho kina????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.