Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

brick?

Otázka

Odesláno

čau, dostalo se mi do ruky slimko co má nejspíš brick (předtím měl údajně fw 5.00 m33)

když se ho pokoušim zapnout tak pouze svítí (nebliká) zeleně kontrolka a v nabíječce oranžově,nic víc. do recovery menu dostat nejde-nereaguje. vypadá to na brick nebo spíš na to že něco odešlo na desce? já jen abych pandoru nescháněl kdyžtak zbytečně,díky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

jiný psp po ruce bohužel nemám, ale k věci .... podíval jsem se na videa na youtube a udělal z tej normální baterky pandoru pomocí toho přeříznutí kontaktu,myslim že je to udělaný správně ale když jí do PSP vložim tak se sama zapne zelená kontrolka power a nic se neděje,mms mi to vůbec nechce načíst (zkoušel sem jí udělat pomocí psp graderu i rains tool ale výsledek je stejnej - určitě bude chyba někde v psp)

• 0
Odesláno

tak nevim ... mmsku jsem zkoušel vytvořit snad pomocí snad 5ti programů a furt nic... vložim mms + tu upravenou baterku na pandoru a nic ... po vložení pandory se automaticky rosvítí jen ta zelená kontrolka a nic se neděje, kontrolka na paměťovku taky nebliká že by něco načítala ..... před vložením i tý baterky zkouśim držel L nebo R ale marně , nevíte kde by mohla být chyba ? :(

• 0
Odesláno

tak už jsem docílil i toho že se mi rozsvítí i displej a kontrolka na paměťovku když se tam vloží taky zabliká, bohužel ale ne a ne mi to tu mms načíst

mmsku jsem vytvořil v pc pomocí Ultra MMS Maker nebo ňák tak, držím eLko na který je nastavení to bootování ale i tak to nenaběhne :(

můžu si ale půjčit od známýho fatko s 5.50 genem jestli by to ňák pomohlo ... ? pls poraďte :(

• 0
Odesláno

no a půjde mi ta baterie z fatka (je originální) pak do toho slimka?

jinak abych popsal aktuální stav ... do slimka vložim tu mms (naformátována a vytvořena pomocí aplikace psp grader (bez IPL)), držim L (je to na to nastavený - zkoušel jsem i další tlačítka = výsledek stejnej) a vložim tu upravenou baterku předělanou na pandoru, na psp se akorát zeleně rosvítí kontrolka power, občas (jednou jo , jednou ne) jak si s tim hraju a furt mačkam a vyndavam/zandavam u toho mmsku tak mi najednou zablikají kontrolky paměťovky, wifi a rosvítí se displej, ale pouze osvícení, jinak na něm není vidět nic (černo) a dál jsem se (alespoň zatím) nedostal... HELP PLS :(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu