theoneandonly_IC Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Cuz, mám takovej problém, převedu nějakej klip do mp4 dam to do PSP a zvuk de driv nez obraz, proste to nesedi, nejaky videa dou v poho ale nejaky zase no no :? muzete mi nekdo poradit??? PLZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 A mas to dobre zkonvertovany??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 musis dat nejlepsi kvalitu zvuku,jinak ti vetsinou nebude sedet s obrazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 a kdyz to pustis (originalni video) v PC tak zvuk nezlobi?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 theoneandonly_IC Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 a kdyz to pustis (originalni video) v PC tak zvuk nezlobi?! nn btw: prevadim to v PSP Video Creator, mam pouzivat neco jinyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 jj pouzivej xvid4psp..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
theoneandonly_IC
Cuz,
mám takovej problém, převedu nějakej klip do mp4 dam to do PSP a zvuk de driv nez obraz, proste to nesedi, nejaky videa dou v poho ale nejaky zase no no :? muzete mi nekdo poradit??? PLZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts