michat Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 cau..mám iphone a naprselo mi do nej..kdyz ho dám na nabiječku tak se vzdy rozsvítí akorad jablíčko a chvílí svítí jako pri zapínání ale pak se vypne.! nevíte co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 nikdo newí?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 nikdo?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 No hlavne si ho nemel zapinat kdyz ti do nej vtekla voda to snad vi kazdy.Dej ho co nejdrive do opravny vycistit jinak bude konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 no ja ho nezapinal..asi po mesici..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 :) tak to tam budes mit nejakou korozi,dej to do opravny sam s tim nic neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michat
cau..mám iphone a naprselo mi do nej..kdyz ho dám na nabiječku tak se vzdy rozsvítí akorad jablíčko a chvílí svítí jako pri zapínání ale pak se vypne.! nevíte co s tím??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.