zip545 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Zdravím,na aukru jsem našel za velmi dobrou cenu hdd 120 gb,bohužel je nefunkční,myslíte že bude stačit jen ho naformátovat?Nebo ho spravit nějak jinak po domácky? :D http://aukro.cz/item1217376240_hdd_120gb_na_nahradni_dili.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guty Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 jednou jsem koupil 120 gb hdd za 200 kc s chybou a nepomohlo nic ten hdd je proste vadny ale skuz treba se na tebe usmeje stesti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 A třeba taky ne a budu se dívat na vadný hdd a říkat,kdybys ty krypl jel tak bylo sladké ticho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Taky jsem takový koupil na aukru a nepomohlo nic... zůstala mi jenom krabička :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Já bych to nekupoval ... už podle tý češtiny v inzerátu to nebude průměrně inteligentní človek a nadprůměrně už vůbec ne, snad víš kam tim mířim. Navíc tomu disku může bejt prakticky cokoli - nemuselo jen spárvně proběhnout formátovaní nebo je poškozená plotna ... prostě to nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zip545
Zdravím,na aukru jsem našel za velmi dobrou cenu hdd 120 gb,bohužel je nefunkční,myslíte že bude stačit jen ho naformátovat?Nebo ho spravit nějak jinak po domácky? :D
http://aukro.cz/item1217376240_hdd_120gb_na_nahradni_dili.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.