marekgengel111 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 cus chci se zeptat mam iphone 3g s FW 4.01 a chtěl by jsem tam mít FW 4.00.....a nevim jak na to...nešlo by to třeba přes itunes kdyby jsem dal shift+restore a nasel by jsem si ten fw 4.00 ??? díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 mělo by to tak být...zkus a uvidíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 hm nejde to:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 A měl jsi iPhone v DFU módu? Popř. proč to nejde? Jakej error ti to vyhodilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Dfu mod jsem mel a taky to nejde porad to haze tuto chybu: The Iphone could not be restored. An unknown error occurred (3194) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Mozem sa spytat preco nechces 4.0.1 ? Su tam len opravene ukazovatele signalu ale jailbreak ide rovnako. Mimochodom downgrade asi nejde lebo si v cydii neulozil SHSH bloby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 no hele neres proc chci nebo nechci 4.01...ale asi to bude tim jak jsem neulozil SHSH bloby..neni tady nekde navod pls?? dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 SHSH bloby sa daju ulozit len na fw, na ktory chces downgradovat - ty teda teraz nemozes ulozit bloby pre 4.0. Ale mozno to na iPhone 3G pojde aj bez nich. Este som to neskusal. Skus si stiahnut tento program: http://cache.firmwareumbrella.com/umbrella-4.02.09.exe . Downgradni iphone normalne ako predtym, chybu ignoruj a v tom programe iba stlac "kick device out of recovery". Ked je to tlacitko sede skus iphone odpojit a znova pripojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
cus chci se zeptat mam iphone 3g s FW 4.01 a chtěl by jsem tam mít FW 4.00.....a nevim jak na to...nešlo by to třeba přes itunes kdyby jsem dal shift+restore a nasel by jsem si ten fw 4.00 ??? díky moc za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.