Millo_CZ Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Cs all ! Celkem často píšu na svým noťásu a jsem zvyklý na českou klávesnici. Takže jsem se rozhodl nastavit klávesnici default na CS a když bude potřeba, tak to přepnu (žejo) Ale když to nastavím na default CS, tak panel jazyků na liště za chvíli prostě zmizí.A alt+shift nefunguje :cheesygrin: Tak musím tedy jít do nastavení, nastavit default EN, a pak to ještě několikrát změnit a kliknout "použít", dokud se EN dole na liště znovu neobjeví. A celkem mě to štve páč alt+shift díky tomu musím mačkat u každého okna. notebook je nový, HP COMPAQ s windows 7 (no není to ku*va ironie ? :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 nevyskočí ti tak náhodou tohle nahoře ? jestli jo, klikni pravým->minimalizovat nebo prostě klikni pravým na lištu, panely nástrojů -> označ panel jazyků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Millo_CZ Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Tamto tam nevyskočí. V panelu nástrojů panel jazyků mám ale jen když je na liště (tak je v tom seznamu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Millo_CZ
Cs all !
Celkem často píšu na svým noťásu a jsem zvyklý na českou klávesnici.
Takže jsem se rozhodl nastavit klávesnici default na CS a když bude potřeba, tak to přepnu (žejo)
Ale když to nastavím na default CS, tak panel jazyků na liště za chvíli prostě zmizí.A alt+shift nefunguje :cheesygrin:
Tak musím tedy jít do nastavení, nastavit default EN, a pak to ještě několikrát změnit a kliknout "použít", dokud se EN dole na liště znovu neobjeví.
A celkem mě to štve páč alt+shift díky tomu musím mačkat u každého okna.
notebook je nový, HP COMPAQ s windows 7 (no není to ku*va ironie ? :D)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.