paprika4 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Zdravim, ohodnoďte můj pc :) Základní deska: ASrock N68-S Paměť RAM: Zeppelin 800MHz CL 5 2x2gb (hliníkové chladiče) Procesor: AMD II Athlon x4 620 4x2,6GHz,CACHE 2MB (OC 4x3,2 a to pouze se zvyšováním FSB :) napětí je default) Chladič Arctic Cooling Freezer pro..... Grafická karta: Sapphire ATI Radeon HD 5750 GDDR5 1GB s chladičem Vapor-X 710/4640..OC..830/5475 Zdroj: Evolve 600W Neberte to jako zbytečný topic......jen chci vědět, co na to říkáte :) PS:Metro 2033 je jedna z nejnáročnějších her a na této sestavě, jsem ji rozjel na full HD a na vysoké detajly (na nejvyšší detajly už se to docela dost kousalo kolem 20 fps :/) na min.30 fps a projel jsem si jí hned 2x za sebou na težkou a normální úroveň :):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Průměrnej komp dnešní doby, nic víc, nevim, co by tu lidi měli hodnotit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Průměrnej komp dnešní doby, nic víc, nevim, co by tu lidi měli hodnotit :) asi tak :D PS: Co mně na tom má pobavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 zapomnel jsem dodat.....piste svoje rekordy v OC a pokud ma nekdo athlona x4 620 tak na kolik jste se dostali bez zvyseni napeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Zdravim, ohodnoďte můj pc :)Základní deska: ASrock N68-S Paměť RAM: Zeppelin 800MHz CL 5 2x2gb (hliníkové chladiče) Procesor: AMD II Athlon x4 620 4x2,6GHz,CACHE 2MB (OC 4x3,2 a to pouze se zvyšováním FSB :) napětí je default) Chladič Arctic Cooling Freezer pro..... Grafická karta: Sapphire ATI Radeon HD 5750 GDDR5 1GB s chladičem Vapor-X 710/4640..OC..830/5475 Zdroj: Evolve 600W Neberte to jako zbytečný topic......jen chci vědět, co na to říkáte :) PS:Metro 2033 je jedna z nejnáročnějších her a na této sestavě, jsem ji rozjel na full HD a na vysoké detajly (na nejvyšší detajly už se to docela dost kousalo kolem 20 fps :/) na min.30 fps a projel jsem si jí hned 2x za sebou na težkou a normální úroveň :):cheesygrin: Metro 2033 jedna z nejnarocnejsich her? :D no mozna na FULL HD ja to hral na 1280x1024 vsechno FULL krom PhysX a jelo to nad 30 FPS...a to mam horsi sestavu(X2 2.3Ghz 4GB RAM 9800GT) nevim dneska uz i prumerny PC rozjedou novy hry.....aspon tim lip pro ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Já na svojí staroučký HD 4670 rozjedu každou dnešní hru krásně plynule - ovšem záleží na detailech,ale ještě se mi nestalo,že bych v poslední době šel pod medium... Btw. někde jsem četl,nebo mi to někdo říkal,že se hodnotí komponenty podle ceny - co je drahý,to je high end a tak... Přijde mi to jako pí.ovina Navíc tohle není střední třída,to bude tak vyšší střední třída...ale k čemu ti to je,stejnak rozjedeš vše krásně,tak se na nějaký seřarování do tříd můžeš vysrat.Jak jsem psal,osobně mám HD 4670,podle recenzantů low-end ...podle mě je to takovej mainstream - střední/nižší střední třída... Jinak co se týče CPU a zbytků komponent,tak ty máš taky dobrý...Až na ty ramky,dnes už jede DDR3 :lol: ...a základní desky,je sice fajná,ale když tam rveš v ''drahý'' komponenty,tak jsi si mohl odpustit kopit nějakou desku za 8 stovek - litra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Jenomze ty jsi to nehral v dirextx 11 :) to potom teprve dostane grafika zahul .......sice v grafice velkej rozdil neni ale tak kdyz to karta podporuje tak proc hrat v DX11 nebo 9 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 já vážně nechápu proč se chlubíš průměrnym pc ... btw nevíte někdo nějaký slušný ramky DDR 2 4gb (kit) ? nejlíp 1200 mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Jenomze ty jsi to nehral v dirextx 11 :) to potom teprve dostane grafika zahul .......sice v grafice velkej rozdil neni ale tak kdyz to karta podporuje tak proc hrat v DX11 nebo 9 :-) A co jsem nehrál v DX 11?Mě stačí grid 2 na plný v dx 10 ;) kromě AA jestli myslíš třeba Mafii,tak tam ani volba zapnutí DX není.Takže pokuď nastavíš nejvyšší detaily,tak karta by měla automaticky vzít nejlepší dx kterej podporuje - dx 10.1 = 11 .Aspoň myslim.Teda pokuď se nezapíná vyšší dx spolu s fyzikou,ale to je prostě krávovina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 já vážně nechápu proč se chlubíš průměrnym pc ... btw nevíte někdo nějaký slušný ramky DDR 2 4gb (kit) ? nejlíp 1200 mhz kdyz uz tak ddr2 na frekvenci 1200mhz nejsou, max frekvence na ktere se prodavaji jsou 1066mhz... dal uz to jsou ddr3 a jinak smaky "Btw. někde jsem četl,nebo mi to někdo říkal,že se hodnotí komponenty podle ceny - co je drahý,to je high end a tak..." a ano jak si psal je to picovina .. hodnoti se to podle vykonu low-end,mainstream,high end apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 kdybys měl lepší procesor aspon Phenom X4 655 BE 3.2GHZ, tak by se tomu dal říkat slušný PC, máš zastaralý RAMky co jsem koukal... to ti hodně brzí PC. jinak průměrná sestava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.