Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Něco na pobavení,Ohodnoďte můj stroj :)

paprika4

Recommended Posts

Zdravim, ohodnoďte můj pc :)

Základní deska: ASrock N68-S

Paměť RAM: Zeppelin 800MHz CL 5 2x2gb (hliníkové chladiče)

Procesor: AMD II Athlon x4 620 4x2,6GHz,CACHE 2MB (OC 4x3,2 a to pouze se zvyšováním FSB :) napětí je default) Chladič Arctic Cooling Freezer pro.....

Grafická karta: Sapphire ATI Radeon HD 5750 GDDR5 1GB s chladičem Vapor-X 710/4640..OC..830/5475

Zdroj: Evolve 600W

Neberte to jako zbytečný topic......jen chci vědět, co na to říkáte :)

PS:Metro 2033 je jedna z nejnáročnějších her a na této sestavě, jsem ji rozjel na full HD a na vysoké detajly (na nejvyšší detajly už se to docela dost kousalo kolem 20 fps :/) na min.30 fps a projel jsem si jí hned 2x za sebou na težkou a normální úroveň :):cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, ohodnoďte můj pc :)

Základní deska: ASrock N68-S

Paměť RAM: Zeppelin 800MHz CL 5 2x2gb (hliníkové chladiče)

Procesor: AMD II Athlon x4 620 4x2,6GHz,CACHE 2MB (OC 4x3,2 a to pouze se zvyšováním FSB :) napětí je default) Chladič Arctic Cooling Freezer pro.....

Grafická karta: Sapphire ATI Radeon HD 5750 GDDR5 1GB s chladičem Vapor-X 710/4640..OC..830/5475

Zdroj: Evolve 600W

Neberte to jako zbytečný topic......jen chci vědět, co na to říkáte :)

PS:Metro 2033 je jedna z nejnáročnějších her a na této sestavě, jsem ji rozjel na full HD a na vysoké detajly (na nejvyšší detajly už se to docela dost kousalo kolem 20 fps :/) na min.30 fps a projel jsem si jí hned 2x za sebou na težkou a normální úroveň :):cheesygrin:

Metro 2033 jedna z nejnarocnejsich her? :D no mozna na FULL HD ja to hral na 1280x1024 vsechno FULL krom PhysX a jelo to nad 30 FPS...a to mam horsi sestavu(X2 2.3Ghz 4GB RAM 9800GT)

nevim dneska uz i prumerny PC rozjedou novy hry.....aspon tim lip pro ostatni

Odkaz ke komentáři

Já na svojí staroučký HD 4670 rozjedu každou dnešní hru krásně plynule - ovšem záleží na detailech,ale ještě se mi nestalo,že bych v poslední době šel pod medium...

Btw. někde jsem četl,nebo mi to někdo říkal,že se hodnotí komponenty podle ceny - co je drahý,to je high end a tak...

Přijde mi to jako pí.ovina

Navíc tohle není střední třída,to bude tak vyšší střední třída...ale k čemu ti to je,stejnak rozjedeš vše krásně,tak se na nějaký seřarování do tříd můžeš vysrat.Jak jsem psal,osobně mám HD 4670,podle recenzantů low-end ...podle mě je to takovej mainstream - střední/nižší střední třída...

Jinak co se týče CPU a zbytků komponent,tak ty máš taky dobrý...Až na ty ramky,dnes už jede DDR3 :lol: ...a základní desky,je sice fajná,ale když tam rveš v ''drahý'' komponenty,tak jsi si mohl odpustit kopit nějakou desku za 8 stovek - litra :)

Odkaz ke komentáři

Jenomze ty jsi to nehral v dirextx 11 :) to potom teprve dostane grafika zahul .......sice v grafice velkej rozdil neni ale tak kdyz to karta podporuje tak proc hrat v DX11 nebo 9 :-)

A co jsem nehrál v DX 11?Mě stačí grid 2 na plný v dx 10 ;) kromě AA

jestli myslíš třeba Mafii,tak tam ani volba zapnutí DX není.Takže pokuď nastavíš nejvyšší detaily,tak karta by měla automaticky vzít nejlepší dx kterej podporuje - dx 10.1 = 11 .Aspoň myslim.Teda pokuď se nezapíná vyšší dx spolu s fyzikou,ale to je prostě krávovina :)

Odkaz ke komentáři

já vážně nechápu proč se chlubíš průměrnym pc ... btw nevíte někdo nějaký slušný ramky DDR 2 4gb (kit) ? nejlíp 1200 mhz

kdyz uz tak ddr2 na frekvenci 1200mhz nejsou, max frekvence na ktere se prodavaji jsou 1066mhz... dal uz to jsou ddr3

a jinak smaky "Btw. někde jsem četl,nebo mi to někdo říkal,že se hodnotí komponenty podle ceny - co je drahý,to je high end a tak..." a ano jak si psal je to picovina .. hodnoti se to podle vykonu low-end,mainstream,high end apod.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu