Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

100% Dohrané Gamesky!!

Pit-Bull

Recommended Posts

GoW 1 je hrozně těžkej na nejtěžší a bere se tu jako stačí 1 obtížnost na 100 procent nebo musí bejt všechny? jestli stačí 1 tak jsem dohrál GoW , crash bandicot 1,2,3, crash bash, crash team racing, crash tag team racing,Loco Roco ,dante s inferno,patapon 2, MHF2,MHF, a jestli se v MHFU nepočítaj awardy jen všechny clear tak to mam taky :-) PSP mam asi 2 nebo 3 roky. jestli si vzpomenu ještě na nějaký tak dopíšu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GTA Chinatown Wars a Liberty city stories, Patapon 1,2, Ace Combat, GoD of War, Dantes Inferno, NFS Underground,pro street, Killzone liberation, SOCOM Fireteam bravo 2, Call of Duty: Roads to Victory, Tony Hawk's Project 8, Lego Star Wars II:The Original Trilogy, Lego Indiana Jones, Star Wars: Force Unleshead + další hry na které si nevzpomenu a + hry které jsem nedohrál, protože se to nedalo.

Carl, jak píšeš že jsi dohrál NFS Most wanted, tak můžeš mi říct jak, jsem se sekl pokud dobře vzpomínám u pozice 4.

Odkaz ke komentáři

pro dupenka: ohledne most wanted, taky sem ho dohral ale hral sem to asi 1 rok (stvalo me to tak ze sem si dal asi 7 mesicu pauzu:D). Ja to udelal tak ze sem se vratil dozadu k jezdcum, ktery jsem porazil a tam byli otevreny novy zavody ty jsem vyhral, pak jsem jezdil naky zavody porad dokola a vydelal jsem si spoustu penez a za ty jsem koupil vsechny auta a vylepseni a pak jsem to s nima zkousel az se to nakonec povedlo :)

Odkaz ke komentáři

GTA:Chinatown Wars,GTA:Liberty City Stories,GTA:VIce City Stories,Tomb Rider:Aniversary,The Simpsons:Game,Little Big Planet(vše na 100%),God of War:Chains of Olympus,Gran Turismo,Resistance:Retribution,SCOOM:U.S. Navy Seals Fire Ream Bravo3,Need for Speed Undercover,Need for Speed Shift,Need for Speed Underground:rivals,Need for Speed carbon Own the City,Tony Hawks Project8,Star Wars:The Force Unleashed,Colin mcrae DIRT2,Assassin's Creed:Bloodlines,Unbound SAGA,Army of Two:The 40Th Day,Worms Open Warfare,Worms Open Warfare2,MotorStorm:Arctic Edge,Ratatouille,Spider-Man2,Spider-Man3,Spider-Man:Web of Shadows,Cars:Race-O-Rama,Cloudy With a chance of Meatballs,Shaun White:Snowboarding,Toy Story3,50Cent:Bulletproof G-unit Edition,Crash of the Titans,G-Force,Open Season,Up!The Videogame,X-Men Origins:Wolverine.....mno myslím že je to vše.....:D

Odkaz ke komentáři

GTA:Chinatown Wars,GTA:Liberty City Stories,GTA:VIce City Stories,Tomb Rider:Aniversary,The Simpsons:Game,Little Big Planet(vše na 100%),God of War:Chains of Olympus,Gran Turismo,Resistance:Retribution,SCOOM:U.S. Navy Seals Fire Ream Bravo3,Need for Speed Undercover,Need for Speed Shift,Need for Speed Underground:rivals,Need for Speed carbon Own the City,Tony Hawks Project8,Star Wars:The Force Unleashed,Colin mcrae DIRT2,Assassin's Creed:Bloodlines,Unbound SAGA,Army of Two:The 40Th Day,Worms Open Warfare,Worms Open Warfare2,MotorStorm:Arctic Edge,Ratatouille,Spider-Man2,Spider-Man3,Spider-Man:Web of Shadows,Cars:Race-O-Rama,Cloudy With a chance of Meatballs,Shaun White:Snowboarding,Toy Story3,50Cent:Bulletproof G-unit Edition,Crash of the Titans,G-Force,Open Season,Up!The Videogame,X-Men Origins:Wolverine.....mno myslím že je to vše.....:D

Ty seš teda pořádnej závislák.

Odkaz ke komentáři

mafia 2, assassins creed, call of juarez 1-2, spider-man 3, beowulf, psi-ops, ůžasňákovi, ratatouille, splinter cell 2-3, simpsonovi hit and run, gta 4, narnia 1-2, gothic 1, harry potter 4-5-6, fable 1-2, hitman 1-3, hidden and dangerrous 2, vietcong 1-2, spore, warcraft 3 + datadisk, king kong, lord of the rings 3, call of duty 1-2, jade empire, the matrix patch of neo, gta san andreas, civilization 4, mortyr 2, rayman 3, johanka z arku, max payne 1-2, ete naky ale uz si je nepamatuju :DD

DOHRANE BEZ CHEATU :D

Odkaz ke komentáři

mafia 2, assassins creed, call of juarez 1-2, spider-man 3, beowulf, psi-ops, ůžasňákovi, ratatouille, splinter cell 2-3, simpsonovi hit and run, gta 4, narnia 1-2, gothic 1, harry potter 4-5-6, fable 1-2, hitman 1-3, hidden and dangerrous 2, vietcong 1-2, spore, warcraft 3 + datadisk, king kong, lord of the rings 3, call of duty 1-2, jade empire, the matrix patch of neo, gta san andreas, civilization 4, mortyr 2, rayman 3, johanka z arku, max payne 1-2, ete naky ale uz si je nepamatuju :DD

DOHRANE BEZ CHEATU :D

A která z těchto her vyšla na PSP?

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

ivizimal shadowzone,resistance,chrisis core,killzone,brnuot dominator,need for speed carbon,3rd bird day,monnation racers,litle big planet,patapon 2 a 3,call of duty,assasin,40 days,yu-go-oh? gx 3,gta vice,ys7,lego harrypoter 1,2 a star wars 1,2,3 ,medievil,daxter,dantes inferno,angry birds,god og war 1 a 2,flow,codet arms 2,teken 6,soulcalibur broken destiny, vic si nepamatuju

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu