Pit-Bull Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Zde můžete ne musíte! psát hry které jste už dohráli na 100%. Já dohrál NFS Undercover, Gran Turismo, Dinal Fantasy VII Crissi Core, a možná ještě něco. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Gan Turismo , Colin Mcrae Dirt 2 , Midnight Club 3 DUB Edition , Midnight Club 4 LA Remix , GTA Vice City Stories , Medal Of Honor Heroes 2 , Mx Vs Atv Untamed , Mx Vs Atv Unleashed On The Edge , NFS Most Wanted a NFS Carbon,Toy Story 3,LEGO Star Wars 2, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Zatím jenom Jackass :cry: Ale mám PSP teprve tři týdny, takže toho bude sakra víc :psp::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 god of war, luxor: pharaoh challange Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 GoD Of War , NFS Undecover hraju spíš na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 toho je mám psp asi 3 nebo 4 roky takže jen pár co jsi vzpomenu.... Godfather, God of War (všechny obtížnosti :love:), MGS peac walker, Invizimals, BUZZ, všechny GTA, The Simpsons.... a další ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 GoW 1 je hrozně těžkej na nejtěžší a bere se tu jako stačí 1 obtížnost na 100 procent nebo musí bejt všechny? jestli stačí 1 tak jsem dohrál GoW , crash bandicot 1,2,3, crash bash, crash team racing, crash tag team racing,Loco Roco ,dante s inferno,patapon 2, MHF2,MHF, a jestli se v MHFU nepočítaj awardy jen všechny clear tak to mam taky :-) PSP mam asi 2 nebo 3 roky. jestli si vzpomenu ještě na nějaký tak dopíšu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 GTA Chinatown Wars a Liberty city stories, Patapon 1,2, Ace Combat, GoD of War, Dantes Inferno, NFS Underground,pro street, Killzone liberation, SOCOM Fireteam bravo 2, Call of Duty: Roads to Victory, Tony Hawk's Project 8, Lego Star Wars II:The Original Trilogy, Lego Indiana Jones, Star Wars: Force Unleshead + další hry na které si nevzpomenu a + hry které jsem nedohrál, protože se to nedalo. Carl, jak píšeš že jsi dohrál NFS Most wanted, tak můžeš mi říct jak, jsem se sekl pokud dobře vzpomínám u pozice 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 pro dupenka: ohledne most wanted, taky sem ho dohral ale hral sem to asi 1 rok (stvalo me to tak ze sem si dal asi 7 mesicu pauzu:D). Ja to udelal tak ze sem se vratil dozadu k jezdcum, ktery jsem porazil a tam byli otevreny novy zavody ty jsem vyhral, pak jsem jezdil naky zavody porad dokola a vydelal jsem si spoustu penez a za ty jsem koupil vsechny auta a vylepseni a pak jsem to s nima zkousel az se to nakonec povedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 GOF, Gran Turismo, Silent Hill Shattered memories, NFS:Undercover..Mám psp 4 měsíce, takže časem přibudou.. V nejbližší době pokořím: Manhunt 2, Resistance retrubition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Zatím jen ... NFS Undercover , GoW ... Dante's Inferno .... MOH Heroes .... Killzone L .. LEGO Indiana Jones ... a The Simpsons Game .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 GTA:Chinatown Wars,GTA:Liberty City Stories,GTA:VIce City Stories,Tomb Rider:Aniversary,The Simpsons:Game,Little Big Planet(vše na 100%),God of War:Chains of Olympus,Gran Turismo,Resistance:Retribution,SCOOM:U.S. Navy Seals Fire Ream Bravo3,Need for Speed Undercover,Need for Speed Shift,Need for Speed Underground:rivals,Need for Speed carbon Own the City,Tony Hawks Project8,Star Wars:The Force Unleashed,Colin mcrae DIRT2,Assassin's Creed:Bloodlines,Unbound SAGA,Army of Two:The 40Th Day,Worms Open Warfare,Worms Open Warfare2,MotorStorm:Arctic Edge,Ratatouille,Spider-Man2,Spider-Man3,Spider-Man:Web of Shadows,Cars:Race-O-Rama,Cloudy With a chance of Meatballs,Shaun White:Snowboarding,Toy Story3,50Cent:Bulletproof G-unit Edition,Crash of the Titans,G-Force,Open Season,Up!The Videogame,X-Men Origins:Wolverine.....mno myslím že je to vše.....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 GTA:Chinatown Wars,GTA:Liberty City Stories,GTA:VIce City Stories,Tomb Rider:Aniversary,The Simpsons:Game,Little Big Planet(vše na 100%),God of War:Chains of Olympus,Gran Turismo,Resistance:Retribution,SCOOM:U.S. Navy Seals Fire Ream Bravo3,Need for Speed Undercover,Need for Speed Shift,Need for Speed Underground:rivals,Need for Speed carbon Own the City,Tony Hawks Project8,Star Wars:The Force Unleashed,Colin mcrae DIRT2,Assassin's Creed:Bloodlines,Unbound SAGA,Army of Two:The 40Th Day,Worms Open Warfare,Worms Open Warfare2,MotorStorm:Arctic Edge,Ratatouille,Spider-Man2,Spider-Man3,Spider-Man:Web of Shadows,Cars:Race-O-Rama,Cloudy With a chance of Meatballs,Shaun White:Snowboarding,Toy Story3,50Cent:Bulletproof G-unit Edition,Crash of the Titans,G-Force,Open Season,Up!The Videogame,X-Men Origins:Wolverine.....mno myslím že je to vše.....:D Ty seš teda pořádnej závislák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 GOW,Patapon2,dante,vetsinu bleachu,LB ale nemam vse na 100% :),Phantasy star 1,infected,me and my katamari a to je zatim vse mno :P mam hromadu rozehranou a na hromadu se chystam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raikyry Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 mafia 2, assassins creed, call of juarez 1-2, spider-man 3, beowulf, psi-ops, ůžasňákovi, ratatouille, splinter cell 2-3, simpsonovi hit and run, gta 4, narnia 1-2, gothic 1, harry potter 4-5-6, fable 1-2, hitman 1-3, hidden and dangerrous 2, vietcong 1-2, spore, warcraft 3 + datadisk, king kong, lord of the rings 3, call of duty 1-2, jade empire, the matrix patch of neo, gta san andreas, civilization 4, mortyr 2, rayman 3, johanka z arku, max payne 1-2, ete naky ale uz si je nepamatuju :DD DOHRANE BEZ CHEATU :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 mafia 2, assassins creed, call of juarez 1-2, spider-man 3, beowulf, psi-ops, ůžasňákovi, ratatouille, splinter cell 2-3, simpsonovi hit and run, gta 4, narnia 1-2, gothic 1, harry potter 4-5-6, fable 1-2, hitman 1-3, hidden and dangerrous 2, vietcong 1-2, spore, warcraft 3 + datadisk, king kong, lord of the rings 3, call of duty 1-2, jade empire, the matrix patch of neo, gta san andreas, civilization 4, mortyr 2, rayman 3, johanka z arku, max payne 1-2, ete naky ale uz si je nepamatuju :DDDOHRANE BEZ CHEATU :D A která z těchto her vyšla na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 mafia 2 ? vietcong ? .. hahah ... kéžby ... nejspis sis spletl sekci ... tadyd se jedna o hry na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Ty seš teda pořádnej závislák. psp mám 3 roky..... hrál jsem když jsem měl volnou chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Mafia 2 na PSP ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reK5xB Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 heh já:gta:vcs,lcs,chtw Flatout Head On,The godfather mob wars,The simpsons game,the sims 2 castaway,ssx on tour a harry potter and half-blood prince :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Já jsem zatím dohrál X-Men Origins: Wolverine, Loco Roco 1 a Loco Roco 2, Resistance Retribution a to je asi tak všechno. Hraji totiž pořád Resistance Retribution Multiplayer, takže na ostatní hry mi moc času nezbývá 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 ivizimal shadowzone,resistance,chrisis core,killzone,brnuot dominator,need for speed carbon,3rd bird day,monnation racers,litle big planet,patapon 2 a 3,call of duty,assasin,40 days,yu-go-oh? gx 3,gta vice,ys7,lego harrypoter 1,2 a star wars 1,2,3 ,medievil,daxter,dantes inferno,angry birds,god og war 1 a 2,flow,codet arms 2,teken 6,soulcalibur broken destiny, vic si nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.