Barborak.Filip Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Cuss all....Mam problem s nainstalovaním PhysX ....Na grafiku ATI mobility Radeon HD 3400 series....Odsouhlasim podminky..A poté hláška installation ended prematurely because of an error.......Nevíte někdo jak nato????...Dik;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 tak si to stahni jinde samostatne a pak az spust instalaci, vyhodito jinej error :D a to sice ze uz to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Já myslel, že PhysX je jen pro nVIdia nebo už to tak není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Shifter960: PhysX jede na všem, akorát že když nemáš NVidii, tak ti to počítá procesor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 nasel jsem par navodu na webu tak je zkus: 1/spusť CMD (jako Správce) a napiš tam regsvr32 vbscript.dll a ENTER. 2/instalátor spusťte s parametrem /quiet (třeba z cmd a nebo si vytvořte zástupce...) 3/Tak PhysX byl uspěšně nainstalován. Vymazal jsem vše tím Sweeper a pak jsem to nainstaloval přes ovladače GK, ale samotná instalačka PhysX se mi zdá že nešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Barborak.Filip : pak napis jestli ti ta mafia de na te grafice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Barborak.Filip
Cuss all....Mam problem s nainstalovaním PhysX ....Na grafiku ATI mobility Radeon HD 3400 series....Odsouhlasim podminky..A poté hláška installation ended prematurely because of an error.......Nevíte někdo jak nato????...Dik;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.