Filipp Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Dobrý večer, předem píšu že jsem si moc dobře jistý, že tohle téma sem nepatří, ale moc bych Vás chtěl poprosit o radu, jakoukoliv, budu moc vděčný... Takže k samému problému, mám televizi LG 32LC4, k ní připojený satelit, DIGI TV propojený přes Scart. Při sledování českých programů všech ČT, Primi a Novy, ovšem kromě Nova cinema, je na televizi v horní části přes půl obrazovky "čárkovaný pruh" viz. link ... První se zobrazoval pouze u Novy, no a po delší době tak nějak ve stejnou dobu i Prima a ČT programy...Abych řekl pravdu, sere mě to, koho by to neštvalo že jo ... takže budu moc vděčný za každou radu, moc děkuji http://img818.imageshack.us/gal.php?g=09092010906.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 refresh :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.