michat Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 cau kluci..mam kamerku a kdyz ji zapojim do psp a spustim ji tak mi naskoci chyba 80108D50..mám ji reklamovat ? :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 80108D50 - PSP kamera není připojená jestli se nic neděje, reklamuj ji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Tohle se mi děje když mam blbej kontakt nebo nějak trapně zapojený .. zkus to několikrát a pokuď nepude - reklamace.Ale napřed pročisti PSPčku USB a ty blbosti a u kamery to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Stalo se mi to same, vycisti ty pozlacene plosky na PSP vedle USB konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Jaký máš Firm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Risakplysak- o fw tu vubec nejde. kamerka jede na jakemkoliv ofw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Bohužel já mám CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 A co máš za psp? a co máš za cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 mam 5.03 prome-2 ... funguje obcas..tak 1/10 pokusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 tak zkus pročistit konektory na kameře a USB na psp i na kameře a ty zdiřky na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 uz to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.