witaHavr Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Cus. Jako obvykle zase mám probém. Chcu hrát demo hry pres flash disc a vse mam podle navodu.skusil sem nekolik dem,fleshka se mi normalne zobrazuje,mam aji ty aktualizace. Strcim demo a v Game Libraly se nezobrazuje. ale treba v music se mi ukaze ale nerozjedu ho. Nevím co mam delat :( pls pomozte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 skus to vypalit mě to jde a nemusiš mit flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mraker Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Zde máš dema + jak vypalovat DVD dema http://console-forum.net/tema/98514-xbox-360-dema-a-arcade-hry-share-rapid-com-vcetne-mafie-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Cus. Jako obvykle zase mám probém.
Chcu hrát demo hry pres flash disc a vse mam podle navodu.skusil sem nekolik dem,fleshka se mi normalne zobrazuje,mam aji ty aktualizace.
Strcim demo a v Game Libraly se nezobrazuje. ale treba v music se mi ukaze ale nerozjedu ho. Nevím co mam delat :( pls pomozte :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.