Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

hbllogosmaller.png

Half Byte Loader

Odkrýt skrytý obsah
Odesláno

Chtěl jsem udělat tutoriál, který by byl přehledný a bez gramatických chyb - což tvůj (se vší úctou) nebyl.

Původně jsem chtěl jen předělat tvůj a nechat ho tam s tvým nickem. Jelikož jsi ale ani nebyl schopný správně vkopírovat do svého topicu zdrojový kód v BBCode (respektive jej editovat), založil jsem tento topic. (Nehledě na to, že jsem na tom tutoriálu pracoval přinejmenším 3 hodiny čistého času.)

Ještě přidám malou analýzu tvého postu - kolik je v něm gramatických chyb (čárky, háčky a velká písmena neberu v potaz).

KOSScz napsal:
A za co?? ja jsem udělal svuj tut před asik 2 měsícaminvm :D:D a on ho tu udělal znovu tak ten jeho tut by měly stahnout... Ale to je fuk.

Nejdřív se, prosím, nauč česky - není to nic těžkého.

Takže asi tak.

U_K

P.S.: No offence. :]

Odesláno

Ta cestina je vazne priserna. Kdyz delas chYbu i ve slove chYba, tak uz asi vazne neco neni ok. Bud mas nejakou poruchu (dislektik...), anebo jsi totalni ignorant, kdyz to reknu HODNE slusne. Prosimte - alespon si ty svoje vytvory zkopiruj do Wordu a pust automatickou opravu pravopisu nebo jak tam tomu nadavaji. Nebo alespon sleduj, co ti ten Word podtrhne. Z tve cestiny je mi na bliti.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu