Unlimited_Killer Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Half Byte Loader Half Byte Loader [HBL] je open-source nástroj, který vám umožní spouštět homebrew aplikace a hry na PSP. HBL je určeno ke spouštění na oficiálních Sony firmwarech (OFW). Je určeno pro PSP 2000 s novou základní deskou (TA-088v3), pro PSP 3000 a pro PSP Go!. Otevřete kryt od baterky. Vyndejte baterku. Podívejte co máte napsáno u 'Date Code'.Pokud tam máte písmena 7X, 8A či 8B, můžete mít plnohodnotný flash a HBL je Vám k ničemu → zhlédněte 'Topic pro začátečníky'. Pokud tam máte 8C či 8D a máte PSP 2000/3000/Go!, přečtěte si další kroky. V tom případě ještě máte to štěstí a máte možnost zahrát si ISO/CSO hry. Přečtěte si tento topic Vy HBL využijete, jelikož je to jediná možnost zahrát či spustit 'něco staženého'. Autor doporučuje update firmwaru na 6.20, protože na něj je HBL odladěno. Je to jednoduché. Stáhněte si tento soubor. Vyextrahujte soubor EBOOT.PBP z archivu na Plochu. Soubor vkopírujte do ms0:/PSP/GAME/UPDATE/ na Vaší kartě. Vjeďte do menu 'Game' a spusťte 'UPDATE'. Řiďte se pokyny. Soubor vkopírujte do ms0:/PSP/GAME/UPDATE/ na Vaší kartě. Vjeďte do menu 'Settings', 'System update' a zvolte '[update via Storage Media]'. Řiďte se pokyny. BĚHEM INSTALOVÁNÍ NOVÉHO FIRMWARU NEVYTAHUJTE BATERKU A PSP NEVYPÍNEJTE!Došlo by ke zničení PSP! Pro jistotu mějte PSP celou dobu připojené k nabíječce. Nyní si stáhněte věci potřebné ke spuštění HBL ↓ 1) Patapon 2 Demo - přes toto demo se exploit spouštíRAR rozbalte a složku 'UCUS98734' vkopírujte do 'ms0/PSP/GAME/' na Vaší Paměťové kartě (u PSP Go! interní flash disk). 2) Patapon 2 Demo SAVEGAME exploit - exploit umožňující spuštění HBL RAR rozbalte a složku 'UCUS98732_DATA02' vkopírujte do 'ms0/PSP/SAVEDATA/' na Vaší Paměťové kartě (u PSP Go! interní flash disk). 3) Half Byte Loader revize 101 - samotná aplikace RAR rozbalte a soubor 'h.bin' i složku 'hbl' vkopírujte přímo na Vaši Paměťovou kartu (u PSP Go! interní flash disk) - mezi složky MUSIC, VIDEO, PSP atd. Spusťte 'Patapon 2 Demo' ze složky 'Game' v PSP menu. V prvním výběru vyberte 'No' a v dalším 'Yes'. V menu Patapon 2 Dema zvolte 'Continue'. Dále stiskněte 'X', Save se načte, poté ještě stiskněte 'O'. Až se dostanete do hry, stiskněte 'R'. Mělo by naběhnout menu Half Byte Loaderu. Kopírujte je do složky 'ms0/PSP/GAME' na Vaší Paměťové kartě (u PSP Go! interní flash disk). Hry a aplikace kopírované do této složky následně najdete v HBL menu. Ne všechny homebrew aplikace a hry jsou funkční!Seznam funkčních naleznete zde. [*]Šipkami si v menu vyberete homebrew aplikaci či hru a spustíte ji stisknutím 'X'. I na těchto dvou nejnovějších firmwarech je možnost zahrát si homebrew hry, bohužel to obnáší koupení originální hry, přes kterou exploit pracuje. Potřebujete tři věci ↓ Hru přes kterou je spouštěn exploit, tzn. jednu z těchto her: Everybody’s Golf (EU) - UMD nebo PSN verzi Minna No Golf Portable (JP) - UMD nebo PSN verzi Hot Shots Golf: Open Tee (US) - UMD nebo PSN verzi [*]SAVEDATA exploit: Pokud vlastníte Everybody’s Golf (EU) stáhněte tento soubor. Pokud vlastníte Minna No Golf Portable (JP) stáhněte tento soubor. Pokud vlastníte Hot Shots Golf: Open Tee (US) stáhněte tento soubor. [*]Half Byte Loader revize 101: Pokud vlastníte Everybody’s Golf (EU) stáhněte tento soubor. Pokud vlastníte Minna No Golf Portable (JP) stáhněte tento soubor. Pokud vlastníte Hot Shots Golf: Open Tee (US) stáhněte tento soubor. Stáhněte si ze spoileru výše soubory odpovídající vaší verzi hry.ZIP archivy SAVEGAME exploitů vždy rozbalte a proklikejte se do složky 'UCES00012' (EU), 'UCJS10001' (JP), nebo 'UCUS98614' (US) a vkopírujte ji do 'ms0\PSP\SAVEGAME'. ZIP archiv Half Byte Loaderu odpovídající vaší verzi hry rozbalte a složku 'hbl' i soubor 'h.bin' vkopírujte na root vaší Paměťové karty (či interního flashdisku u PSP Go!) To znamená přímo mezi složky 'VIDEO', 'MUSIC' atp. [*]Spusťte vaší verzi 'Golf hry' ze složky 'Game' v PSP menu. [*]Half Byte Loader by měl během několika momentů naběhnout. [*]Pokud se vše zdaří, naběhne menu Half Byte Loaderu. Kopírujte je do složky 'ms0/PSP/GAME' na Vaší Paměťové kartě (u PSP Go! interní flash disk). Hry a aplikace kopírované do této složky následně najdete v HBL menu. Ne všechny homebrew aplikace a hry jsou funkční!Seznam funkčních naleznete zde. [*]Šipkami si v menu vyberete homebrew aplikaci či hru a spustíte ji stisknutím 'X'. To do ↓ Bude kompletně přeložen HBL FAQ ze stránek wololo.net Spoiler s HBL pro 6.30 a 6.31 bude doplněn co nejdříve. [Done] Poznámka: Pokud máte k návodu nějaké připomínky, neváhejte mi napsat Soukromou zprávu. By Unlimited_Killer, autor předchozího topicu KOSScz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 :D:D lol :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Jaký lol ty vole? Je to dobrej tut a ty zasluhuješ ban KOSScz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 A za co?? ja jsem udělal svuj tut před asik 2 měsícami už nvm :D:D a on ho tu udělal znovu tak ten jeho tut by měly stahnout... Ale to je fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Chtěl jsem udělat tutoriál, který by byl přehledný a bez gramatických chyb - což tvůj (se vší úctou) nebyl. Původně jsem chtěl jen předělat tvůj a nechat ho tam s tvým nickem. Jelikož jsi ale ani nebyl schopný správně vkopírovat do svého topicu zdrojový kód v BBCode (respektive jej editovat), založil jsem tento topic. (Nehledě na to, že jsem na tom tutoriálu pracoval přinejmenším 3 hodiny čistého času.) Ještě přidám malou analýzu tvého postu - kolik je v něm gramatických chyb (čárky, háčky a velká písmena neberu v potaz). A za co?? ja jsem udělal svuj tut před asik 2 měsícami už nvm :D:D a on ho tu udělal znovu tak ten jeho tut by měly stahnout... Ale to je fuk. Nejdřív se, prosím, nauč česky - není to nic těžkého. Takže asi tak. U_K P.S.: No offence. :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Nevým jak ty ale ja mam z čj za4, nebo jsem spíše měl :D:D:D a ty chibky nikomu nevadí když si dokažou nainstalovat ten HBL... A zatim si na moji češtinu stěžovalo asik 5 lidí. to je celkem dobrý :D:D:D ale jinak no už nvm :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Je to vidět, opět si rejpnu, ale napsat chybka s měkkým 'i' je vážně zločin... A konec OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Jo? tak mě nahlas na poldi :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Stačí, nikdo už tady nestojí o další OT. Tvoje čeština je strašná, to je snad jasný - že si stěžovalo "jen" 5 lidí neznamená že všem ostatním je to jedno. K samotnýmu obsahu threadu ... pro nováčky je to dokonalý, všechny základní informace, stručný body - GL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 musim uznat ze pro uplny lamy je to skvely,kosova cestina mi nevadi,ale v kosovym hbl byli i hry,ale jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Dík za podporu FxR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Ta cestina je vazne priserna. Kdyz delas chYbu i ve slove chYba, tak uz asi vazne neco neni ok. Bud mas nejakou poruchu (dislektik...), anebo jsi totalni ignorant, kdyz to reknu HODNE slusne. Prosimte - alespon si ty svoje vytvory zkopiruj do Wordu a pust automatickou opravu pravopisu nebo jak tam tomu nadavaji. Nebo alespon sleduj, co ti ten Word podtrhne. Z tve cestiny je mi na bliti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Ok přišle udělám ten word :D ale jinak Anonymous_ maš pravdu jsem dislektik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Ta tvoje čeština je opravdu děs, ale divím se že píšeš i s diakritikou. :) ... Jinak myslím že Unlimited_Killer by byl rád kdyby se to tu všechno promazalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Myslím že Koss tady na foru dost lidem pomohl.A komu se nelíbí jeho čeština at si to nechá pro sebe nebo to prostě nečte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Moc děkuji za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Tak to je ale moc... Spamuj si prosím tě, jinde, tohle je tutoriál, na PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 notak ty jsi začal ale tu je fuk-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Spamuji já v tvém topicu? Ne! Řekni mi, jak jsem si začal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Americky :D:D:D:D ale to je jedno. a když tak tu dej něco pořadneho co jede na HBL ale ne psp-vnc to už mam rozjete na svem:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Promazáno, opravdu nevidim důvod tu spamovat. Tento tutorial byl udělán kvuli nepřehlednosti/nedodělanost v prvním. U_K celej tutorial udělal a poslal ho Koss-ovi a on neuměl ani blbě zkopírovat do topicu - jeho mínus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Odkaz na hry funkční přes HBL nefunguje...:( Mohl by prosím někdo tento odkaz opravit?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=3&t=22&p=390#p390 tady máš odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Už vyšla revize 109. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silhavyD Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 a kde najdu revizy 109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.