Blooman Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Obědnal sem si ps3 za 6.500 kč.. 120GB Slim... a zdá se mi to jako nízká cena... http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/konzole/playstation-3-slim-120gb-ps3 je k tomu aspon ovladač? je to originál? mám obavy :( :D :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ovladac tam je a byt tebou tak si dojdu osobne do kramu to koupit.Z vlastni zkusenosti rikam elektrotechniku NIKDY postou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Pokud jsi to koupil pres internet, mas 14 dni na to bez udani duvodu zbozi vratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ja vim huhla ,ale je s tim zbytecne kakani.nez to posles z5 ,nez to oni vyridej a poslou.neni nad to vklidu si dojit do kramu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Srry ale litr je pro nekoho dost velka suma na to aby koupil na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Ješte to nepřišlo... A je mi 13... A do olomouce jen tak nepojedu když sem z prahy-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Obědnal sem si ps3 za 6.500 kč..
120GB Slim... a zdá se mi to jako nízká cena...
http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/konzole/playstation-3-slim-120gb-ps3
je k tomu aspon ovladač? je to originál?
mám obavy :( :D :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.