Blooman Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Šel by tento ovladač do ps3 ? má usb... :) Je sice na pc ale ptám se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 mám taky ovladač na PC a fungoval mi u PS3, ale třeba u některých her s nim hrát nešlo, protože nemá PS Button Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 jo jde.mam ho taky na PC ale hned se pos.. analog.nechapu proc nechces original bez dratak.je sice o litr drazsi nez tohle,ale kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Já tento mám doma... a na DS3 nemám ted peníze :).. Jen kdyby přišel kámoš... tak na multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.