Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ruse

ojtisek

Recommended Posts

Čus, mohli byste ve stručnosti přiblížit tuto strategii? Podle mě by mohla být dobrým přídělem zejména a právě pro konzolové hráče, kteří si jinak tento žánr tolik neužijí.

A nevíte, jaké je ovládání (jestli je zde možnost hru ovládat i hlasem nebo podobným způsobem)? Kdyžtak bych poprosil o upload dema...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akcni strategie z 2 svetove valky,nic moc sloziteho,proste stavis jednotky a posilas je do boje.Hra je docela svizna,u kampane jsem se docela dobre pobavil,pokud si to s nekym zkusis dat pres net tak to bude urcite jeste lepsi.Podstatnou veci ve hre jsou schopnosti tzv. RUSE , jsou ruzne od toho ze muzes v danem sektoru zakamuflovat sve budovi nebo jednotky nebo treba svou pechotu budes vydavat za tanky az po fake utoky kdyz vyslel hromadu nafukovacich tanku na jedno kridlo kde se nepritel presune a ty zatim zautocis z druhe strany.Tito strategie nejsou uplne nutne k hrani,spis bych to videl jako neco navic co hardcore hraci strategii uvitaji,celkove bych ale videl hru spis pro casual hrace,kteri ani nemuseji mit zkusenosti se strategiemi.Ohledne ovladani jsem mel docela strach,protoze jsem uz hral R.U.S.E. na PC,ale musim rict ze ovladani na xboxu je az stupidni,takze ho zvladne opravdu kazdy.Takze kdo chce zkusit zajimavou stretegii tak jen do toho :-)

Jinak demo tady uz nekde je,staci jen pohledat.

Odkaz ke komentáři

Ja to taky muzu jen doporucit. Kdyz jsem hral HALO WARS tak jsem byl z toho nadsenej. RUSE je taky docela zajimavy. Druha svetova je dobre tema pro startegii. Vysilani jednotek a fake utoky jsou borej napad. Hra ma tempo a je v celku rozmanita. Od utoku na mesta a postaveni SS, prez zniceni protiletadlove obrany. Specialni ukoly pro vysdkare a braneni mest, nez dozazej posily. Ovladani je fakt v pohode. Prvni dve mise a ovladani se naucite.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu