Tyax Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Dobrý den koupil jsem si tohle psp a má FW 5.02 a na zprovoznění iso her potřebuji fw 5.03 ne ? prosím jen o radu jak to mám udělat protože jedno psp se mi už pokzilo tak si chci byt jisty dekuji za odpovědi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 no jestli mas psp 3000 tak nahod oficialni FW 5.03 pak HEN a na HEN potom asi prometheus-2 nebo Enabler je to v tutorialech topic ma nazev nejak : prometheus/gen/MHU pro hrani ISO/CSO her (neco takoveho sem linej ti to najit ale je to navrchu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyax Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Dobře dík už jsem si stáhl update na FW 5.03 a instalace se provádí v PSP nebo přez PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Update si stáhneš, rozbalíš aby ti vznikl soubor EBOOT.PBP a nakopíruješ ho na kartu od PSP do adresáře ms0:/PSP/GAME/UPDATE. Pak zapneš PSP, skočíš do GAME a spustíš update. Musíš mít nabitou baterii minimálně na 78%, pokud si to dobře pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyax Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Ok dík moc pak už jen stačí hodit chickhen + prometheus a melo by to snad jít . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.