rikel Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 čus,mam 5.50prometheus a potřebuju to snížit na 5.50 GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 pri spusteni drz L.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rikel Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 při spuštění čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 mam ten samý problém a zkoušel jsem to při spušteni psp ale jen černá obrazovka a nic Akorat mam prometea 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Nejspíš si to splet s 5.03 GEN, kde se tohle používá. Podobnej problém jsem teď řešil ... jediný co mě napadlo byl downgrade přes Recovery Flasher na 5.00 M33-6 a pak opětovnej update na 5.50 GEN-D3. Návod na použití RF už jsem to jednou psal pro opravu semi-bricku, tak to jen zkopíruju + trošku upravim pro tuhle potřebu. 1.) Stáhni si tohle' date=' rozbal a složku RECOVERY nakopíruj na kartu od PSP do adresáře ms0:/PSP/GAME. 2.) Stáhni si tohle, rozbal, soubor EBOOT.PBP přejmenuj na 500.PBP a nakopíruj ho do ms0:/PSP/GAME/RECOVERY/. 3.) Spust PSP, skoč do GAME a potom spust Recovery flasher. 4.) Spustí se ti Recovery flasher, klikneš na I agree a dostaneš se do menu RF. 5.) Hned v první kolonce nastav Target FW na 5.00. Pod tím vyber možnost Install M33 CFW. 6.) Vyber možnost reset (format) settings as well a potvrd. Potom se spustí instalace 5.00 M33. Potom už jen udělejte update na 5.50 GEN-D3 podle návodu tady http://console-forum.net/showthread.php?t=67953. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Fakt diky Kenny Edit: Mohl bys tu jedničku upnout někam jinam protože tam ten soubor neni ( nebo aspoň ja ho nevidim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Jej, promin ... reup tady http://www.edisk.cz/stahni/84018/rflash160.rar_2.33MB.html, už jsem ho dělal před tim, jneom jsem to zapomněl opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 teď sem to downgradnul a vše jede diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rikel Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 jo už to taky mam a vše šlape.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rikel
čus,mam 5.50prometheus a potřebuju to snížit na 5.50 GEN-D3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.