Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jaky MOBIL.

Marin1468624946

Recommended Posts

Ani jedno a hlavne nic s WMkem. Kup neco s Androidem, pokud nechces pokouset sve nervy. Navic WM se ted pomalu zacina stavat OUT, ted leti Android (a ted nejde o pózu, ale o to, ze diky tomu, ze je "in", se k nemu take otaci komunita -> vice aplikaci, navodu atd atd.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak. Jelikoz zkopirovat fotky z WM telefonu (TD2) je peklo. Clovek pripoji USB kabel v domeni, ze se dostane k pametove karte, jako u kazdeho normalniho inteligentniho mobilu - jenze ono ne. Nabidne to pripojeni jako modem nebo pripojeni pro ActiveSync - parada, pokud mate sluzebni ntb a nemate prava instalace nebo pokud to chcete zkopirovat na cizi ntb a nechcete mu ho zasirat posranym ActiveSyncem, ktery se rozleze vsude po systemu, jen kvuli jedne fotce napr. Dalsi moznost bylo Bluetooth - rikal jsem si, ze jako u kazdeho mobilu zapnu BT a pripojim se pres PC volbu "Browse Files" (tedy FTP po bluetooth; je to spolu v nabidce s modemem, seriovym portem po BT, handsfree po BT atd.).. Jenze bohuzel, WM tuhle moznost nepodporuje (proste mi ji to nenabidlo, oproti vsem dnesnim normalnim mobilum - klasicky vsechny stare SE to umi). Tak jsem si rekl, ze jednoduse vlezu do pruzkumnika a poslu si to.. Parada v nabidce byla moznost poslat pres MMS/SMS, mail atd. ale bluetooth tam nebyl.. Proste parada. Vim, chapu, ze na to na 100% existuje nejakej program nebo upravena ROMka. Ale takovahle zakladni vec by snad mela jit ihned po prvnim spusteni telefonu, ne?

Jak rikam, je to konkretni priklad z praxe, ktery jsem zrovna dnes resil.

P.S.: vyresil jsem to nakonec tak, ze jsem to pres pruzkumnika ve WM zkopiroval na pametovku a sehnal si ctecku MicroSD a zkopiroval to.. :/

Odkaz ke komentáři

no někde chyba bude protože já na htc touch pro připojim kabel vyberu možnost paměťovou čtečku a mám to jako normální flashku :)

co se týče bluetooth pokud něco WM nebere není problém si na to sehnat program ... ale jak jsem napsal wmko prostě není pro lidi co chcou mobil ...

Odkaz ke komentáři

Mivvy jsou sr**** vsechny je to levnej kram..dobrej se zda akorat na papire ale jinak je k nicemu

zalezi na tom co chces od mobilu(dneska uz to neni jen o volani a psani sms) jak rikaj nademnou WM je celkem slozity a ne moc user friendly.....je to spis pro hracky co chtej davat novy ROMky....ja bych sel do Iphone(staci i 2g)nebo neco s Androidem...a nebo nejakou nokii N/XM taky nejsou spatny...jako normalni telefon...

Odkaz ke komentáři

Napřed si ujasni co chceš a potom se ptej. Chceš telefon s OS? Normální telefon s Javou? Jenom něco na volání? Kolik to má stát?

Pokud nepotřebuješ OS, tak jdi do něčeho normálního a bude ti to bohatě stačit (Javu má dneska skoro všechno, ale nejpodporovanější bude určitě Nokia a SE). Jinak jestli chceš OS, tak buď třeba Symbian 3rd (hlavně ne 5th) což je dobrej systém pro telefon a nebo ten Android, kterej ti dnes nabídne více možností a hlavně je novější a aktuálně hodně podporovanej. Potom by ještě mohla být dobrá volba Bada OS, ale pokud chceš něco v cenovém rozmezí těch dvou co jsi uvedl na začátku, tak s OS něco z levnějších Androidů.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu